PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 911815" data-attributes="member: 57906"><p><strong>Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>amin</p><p>okuyana mahana bulmuyorum eğer İmkanları gerçek sölüyorum varsa Dediğim gibi Bağ ' ı bahçesi Tarlası ve bu aşamalar gelecektede iyi bir düzen getirecekse okumasın tabii olup da okuyanlarda var amcamın olguna şahidim 70-80 dönüm üzüm yetişriolar 2 kardeşler %50 bölüşülecek fakat Üniversitede okuyor İktisad ' da banka maliye vs ne olursa artık okursanda geleceğin parlak olur fakat dediğim gibi hocam Çok çalışılması gerek Ben bin tl- bin 500 tl 2bin tl ile sadece bu tl ile büyük şehirlerde geçimini zor zor geçindiren kişilere konuşuyorum fakat ellerinde digil ama olaya farklı açıdan bakarsak Böyle şehirde tek Maaş eşi De çalışmıyorsa Ek işlere gitmesi gerekiyor Ha şu var eğer büyük şehirde rahatça yaşamak istiyorsa daha çok çalışıp daha iyi ekonomi gerekli</p><p></p><p>Ben mahana aramam hocam okuyanlara kaç trilyon insan okuyor fakat Dediğim şu </p><p></p><p><span style="color: blue">Elindeki İmkanlar Varsa Bağ,bahçe Evi ' de hazırsa babadan yapıldı ise veya yapılacak ise Traktör tarım vs Sapı samanı yeri çiftliği Boş arsları var İse okumayı tavsiye etmiyorum ve konuyu baştan Beri bu açıdan Değerlendiyorum hocam Böle olupta okuyanlar okusun ortak a Verir Kaar daha çok Artar ama Kendisi olursa Ne biliyim BUNLAR BENİM DÜŞÜNCEM HOCAM </span>[/size][/font][/center]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 911815, member: 57906"] [b]Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI[/b] amin okuyana mahana bulmuyorum eğer İmkanları gerçek sölüyorum varsa Dediğim gibi Bağ ' ı bahçesi Tarlası ve bu aşamalar gelecektede iyi bir düzen getirecekse okumasın tabii olup da okuyanlarda var amcamın olguna şahidim 70-80 dönüm üzüm yetişriolar 2 kardeşler %50 bölüşülecek fakat Üniversitede okuyor İktisad ' da banka maliye vs ne olursa artık okursanda geleceğin parlak olur fakat dediğim gibi hocam Çok çalışılması gerek Ben bin tl- bin 500 tl 2bin tl ile sadece bu tl ile büyük şehirlerde geçimini zor zor geçindiren kişilere konuşuyorum fakat ellerinde digil ama olaya farklı açıdan bakarsak Böyle şehirde tek Maaş eşi De çalışmıyorsa Ek işlere gitmesi gerekiyor Ha şu var eğer büyük şehirde rahatça yaşamak istiyorsa daha çok çalışıp daha iyi ekonomi gerekli Ben mahana aramam hocam okuyanlara kaç trilyon insan okuyor fakat Dediğim şu [color=blue]Elindeki İmkanlar Varsa Bağ,bahçe Evi ' de hazırsa babadan yapıldı ise veya yapılacak ise Traktör tarım vs Sapı samanı yeri çiftliği Boş arsları var İse okumayı tavsiye etmiyorum ve konuyu baştan Beri bu açıdan Değerlendiyorum hocam Böle olupta okuyanlar okusun ortak a Verir Kaar daha çok Artar ama Kendisi olursa Ne biliyim BUNLAR BENİM DÜŞÜNCEM HOCAM [/color][/size][/font][/center] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt