PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 929733" data-attributes="member: 57906"><p><strong>Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>İşi dogru düzgün bilinçli yaptınmı başarılı olursan tüm tedbir sigorta herşeyi yapabilirsen aklına gelen ne varsa hiç birşey kaybetmessin.Fakat örnek veriyorum 5 inek aldın bun sabah 8 akşam 4 de bakıcan sabah ve akşam sen sabah uyanmazda düzensiz olursa ayda 3 kazanıp 5 harcarsan mücadele etmeş üşenirsen herzaman kaybedersin.Bak benim babam Esnaf ' dı 4 sene önce Çaycı mahallede ve benim hiç sevmediğim meslek di o meslek insanların çağırısı tantanası vsvs Ama yapmak zorundaydık insan sevmediği işi yaparsa zor ' ile o iş gün gelir biter istiyerek yapmıyor.Ama şimdi yıllık birçok gelirimiz tarlamız mevcut ve ben konular açtım şuan esnaflıktan hayvancılıga geçilirmi diyerekten görüşleri aldım.Bu devirde insanlarla ugrasmıcaksın örnek veriyorm Esnaflıgı seviyorsan işin ticaretini yapıcaksın misal, bakkal,market,zirai ilaç bayi ,büfe,Simit dükkanı sarayı,nalbur,telefon satisi,teknosa gibi vs. İşin ticaretini yapıcaksın alıp satıcaksın Kimseye ihtiycanı yok malların kalite olsun düzenli yap.Ama hizmet yapma. Hayvancılık yapıyorsan bakım vs.</p><p></p><p>İşi dogru düzgün bilinçli yaptınmı kaybetmessin ? Ama gel gidip misal 5 inek den ayda 1500 Kazanır san sadece gelirin bundan ise 100 bin kredi çekersen tabi batarsın yavaş yavaş Bebek bile dogdudunga emekliyor yavaş yavaş büyümeyi öğreniyor aynı sistem bu ' da böyle sen şimdi kendinden korkuyorsun ya bişi olursa vs Oku diyorsun evet Ama İmkanım yok mesela ben direk yapıcam ve ' de kararlıyım İnş.Senin yolunda açık olsun hayırlısı neyse o olsun Unutma Başarılı insanlar Emir almaz.Kendi işinin patronu olucaksın.Kimseye ihtiyacın yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 929733, member: 57906"] [b]Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI[/b] İşi dogru düzgün bilinçli yaptınmı başarılı olursan tüm tedbir sigorta herşeyi yapabilirsen aklına gelen ne varsa hiç birşey kaybetmessin.Fakat örnek veriyorum 5 inek aldın bun sabah 8 akşam 4 de bakıcan sabah ve akşam sen sabah uyanmazda düzensiz olursa ayda 3 kazanıp 5 harcarsan mücadele etmeş üşenirsen herzaman kaybedersin.Bak benim babam Esnaf ' dı 4 sene önce Çaycı mahallede ve benim hiç sevmediğim meslek di o meslek insanların çağırısı tantanası vsvs Ama yapmak zorundaydık insan sevmediği işi yaparsa zor ' ile o iş gün gelir biter istiyerek yapmıyor.Ama şimdi yıllık birçok gelirimiz tarlamız mevcut ve ben konular açtım şuan esnaflıktan hayvancılıga geçilirmi diyerekten görüşleri aldım.Bu devirde insanlarla ugrasmıcaksın örnek veriyorm Esnaflıgı seviyorsan işin ticaretini yapıcaksın misal, bakkal,market,zirai ilaç bayi ,büfe,Simit dükkanı sarayı,nalbur,telefon satisi,teknosa gibi vs. İşin ticaretini yapıcaksın alıp satıcaksın Kimseye ihtiycanı yok malların kalite olsun düzenli yap.Ama hizmet yapma. Hayvancılık yapıyorsan bakım vs. İşi dogru düzgün bilinçli yaptınmı kaybetmessin ? Ama gel gidip misal 5 inek den ayda 1500 Kazanır san sadece gelirin bundan ise 100 bin kredi çekersen tabi batarsın yavaş yavaş Bebek bile dogdudunga emekliyor yavaş yavaş büyümeyi öğreniyor aynı sistem bu ' da böyle sen şimdi kendinden korkuyorsun ya bişi olursa vs Oku diyorsun evet Ama İmkanım yok mesela ben direk yapıcam ve ' de kararlıyım İnş.Senin yolunda açık olsun hayırlısı neyse o olsun Unutma Başarılı insanlar Emir almaz.Kendi işinin patronu olucaksın.Kimseye ihtiyacın yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt