PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 929792" data-attributes="member: 57906"><p><strong>Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadaş kısa sürede para kazanmassın hayal etme vs Demek istiyor Ben 100 kere söylüyorum konularımda yorumlarımda Emeklicez diyoruz Şap gelir ölür biter diyorsunuz küçük Sayalı çiftlik 20 baş kapasiteli yapcaz diyorsunuz işçilik masrafları haddinden fazla diyoruz 5sene şu kadar inek biriktircez diyoruz ama diğer yıllık gelirlerdende alarak diyoruz.5 Senede birikmez diyorsunuz.Biz bu foruma soru ve yeni acemiyiz siz yapmış olabilirsiniz ama ÖYLE YORUM BİRDAHA İSTEMİYORUM FORUMDA KENDİMİDE AŞMAK İSTEMİYORUM Yok öyle Rüyanızda görürsünüz gibi kelimeler</p><p>BU TAVIRDA YORUM YPACAKSANIZ VE MİLLET İN HAYVANCILIK YAPMASINI İSTEMİYORSANIZ Kötülemeyin hayvancıgılı Bizde biliyoruz olumsuzlukları..Ve birdaha böle yorum atıcaksan konularımın hiç birine yazıp durma sen boşuna klavyene israf etme. </p><p></p><p>Biz forumda Araştırmayı bazı Çok iyi hocalardan Öğreniyoruuz Ne güzel hacimmet gibi Abiler var başka diğer isimleri hatırlamıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 929792, member: 57906"] [b]Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI[/b] Arkadaş kısa sürede para kazanmassın hayal etme vs Demek istiyor Ben 100 kere söylüyorum konularımda yorumlarımda Emeklicez diyoruz Şap gelir ölür biter diyorsunuz küçük Sayalı çiftlik 20 baş kapasiteli yapcaz diyorsunuz işçilik masrafları haddinden fazla diyoruz 5sene şu kadar inek biriktircez diyoruz ama diğer yıllık gelirlerdende alarak diyoruz.5 Senede birikmez diyorsunuz.Biz bu foruma soru ve yeni acemiyiz siz yapmış olabilirsiniz ama ÖYLE YORUM BİRDAHA İSTEMİYORUM FORUMDA KENDİMİDE AŞMAK İSTEMİYORUM Yok öyle Rüyanızda görürsünüz gibi kelimeler BU TAVIRDA YORUM YPACAKSANIZ VE MİLLET İN HAYVANCILIK YAPMASINI İSTEMİYORSANIZ Kötülemeyin hayvancıgılı Bizde biliyoruz olumsuzlukları..Ve birdaha böle yorum atıcaksan konularımın hiç birine yazıp durma sen boşuna klavyene israf etme. Biz forumda Araştırmayı bazı Çok iyi hocalardan Öğreniyoruuz Ne güzel hacimmet gibi Abiler var başka diğer isimleri hatırlamıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt