PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kararsız" data-source="post: 943471" data-attributes="member: 46223"><p><strong>Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI</strong></p><p></p><p>İnsan hayatı için bencfe en önemli şey zaman dır belki parayla alınamayacak tek şey. bu nedenle önce oku sonra istediğini yaparsın tezine katılmıyorum . kişi kendini tanıyacak benim kişilik yapımdaki biri ne iş yapabılır bunu analız edecek ve sonuca göre davranacak(bu işi 18 yaşında herkes yapamıyor) önce gittin okudun mesela mühendislik bu hazırlığı yükseği derken 6-7 yılına malolacak sonra köyünün, ailenin olduğu yerde iş imkanıda bulamayacaksın başka bir şehirde işe başlarsın 2-3 bin tl ye sonra iş te burda en klasik insan davranışı işin içine girer statükoculuk kimse sahip olduklarını kaybetmek istemez eğer hayatından memnunsan sorun yok ama değilsen bile her şeyi bırakıp tekrar köye dönmek cok zordur.</p><p> ben asgari üçretle çalışan işinden şikayetci bir kişinin köyünde 90 dönüm yeri olduğunu öğrendiğimde köye git tarım yap hem daha cok kazanırsın hem kafan rahat eder dediğimde köydeki tarla kaçmıyor ama bu işi bırakırsam bir daha bulamam demişti (ama hayatı kaçıyor farkında değil)diğer taraftan insanlar sahte ünvanlardan çok hoşlanır dr, muhendis, hakim, avukat ama bunların anlamsız olduğunu 65 inden sonra anlarlar. toplumumuzda cifcilik hayvancılık, diğer süslü meslekler gibi rağbet görmüyor sonuç olarak bu işi hiç zaman kaybetmeden ya başından beri yap yada git oku mesleğin neyse onu yap sonradan köye dönmek çok çok zordur.</p><p> içinizden ünüversite okumanın insan ufkunu açtığı bakış acısını değiştirdiği gibi güşünceleri olanlar için benim söylüyeceğim hani eğitim ve öğretim lafı vardırya bu bizim ünuv. için gecerli değil bizde yalnızca öğretim vardır. anatomisi veya statik bilgisi cok olan başka bir şeyide olmayan öğretimli insan coktur. sen eğitim istiyorsan unuv. illa şart değildir saygılarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kararsız, post: 943471, member: 46223"] [b]Ynt: OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI[/b] İnsan hayatı için bencfe en önemli şey zaman dır belki parayla alınamayacak tek şey. bu nedenle önce oku sonra istediğini yaparsın tezine katılmıyorum . kişi kendini tanıyacak benim kişilik yapımdaki biri ne iş yapabılır bunu analız edecek ve sonuca göre davranacak(bu işi 18 yaşında herkes yapamıyor) önce gittin okudun mesela mühendislik bu hazırlığı yükseği derken 6-7 yılına malolacak sonra köyünün, ailenin olduğu yerde iş imkanıda bulamayacaksın başka bir şehirde işe başlarsın 2-3 bin tl ye sonra iş te burda en klasik insan davranışı işin içine girer statükoculuk kimse sahip olduklarını kaybetmek istemez eğer hayatından memnunsan sorun yok ama değilsen bile her şeyi bırakıp tekrar köye dönmek cok zordur. ben asgari üçretle çalışan işinden şikayetci bir kişinin köyünde 90 dönüm yeri olduğunu öğrendiğimde köye git tarım yap hem daha cok kazanırsın hem kafan rahat eder dediğimde köydeki tarla kaçmıyor ama bu işi bırakırsam bir daha bulamam demişti (ama hayatı kaçıyor farkında değil)diğer taraftan insanlar sahte ünvanlardan çok hoşlanır dr, muhendis, hakim, avukat ama bunların anlamsız olduğunu 65 inden sonra anlarlar. toplumumuzda cifcilik hayvancılık, diğer süslü meslekler gibi rağbet görmüyor sonuç olarak bu işi hiç zaman kaybetmeden ya başından beri yap yada git oku mesleğin neyse onu yap sonradan köye dönmek çok çok zordur. içinizden ünüversite okumanın insan ufkunu açtığı bakış acısını değiştirdiği gibi güşünceleri olanlar için benim söylüyeceğim hani eğitim ve öğretim lafı vardırya bu bizim ünuv. için gecerli değil bizde yalnızca öğretim vardır. anatomisi veya statik bilgisi cok olan başka bir şeyide olmayan öğretimli insan coktur. sen eğitim istiyorsan unuv. illa şart değildir saygılarımla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
OKUMAK MI YOKSA HAYVANCILIK MI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt