PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Olağanüstü “hal” – Sözcü Gazetesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FEBRUCCİNİ" data-source="post: 1264686" data-attributes="member: 36784"><p>Satacak bişey bulamayınca ne satacaklar.millet her gün soğuyor üretmekten.amcamla anlaşmıştık sözde 100dönümden fazla ekmeyecektik buğdayı.neyse belki bu yıl para eder,sığırlar ne yer vs vs dedi yine 200ü doğrulttuk.daha da arpa yulaf falan ekicez.bu yıl para etmezse bitmiştir.benim için zaten bitti.millet pancarı çok övüyor hayvanı azaltıp onu deneyelim diyorum seneye.</p><p>Konya arpaya yöneliyor.birçok emekli komşumuz var hayvan para etse şu 3-5 hayvanıda satacam kasabaya yerleşirim diyor.sadece tarım değil sanayide de böyle ülker,erkunt ,hisarlar,cengiz holding...paralarını dışarı aktarıyor.yerli şirketler piyasaya olan güvensizlikten satılıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FEBRUCCİNİ, post: 1264686, member: 36784"] Satacak bişey bulamayınca ne satacaklar.millet her gün soğuyor üretmekten.amcamla anlaşmıştık sözde 100dönümden fazla ekmeyecektik buğdayı.neyse belki bu yıl para eder,sığırlar ne yer vs vs dedi yine 200ü doğrulttuk.daha da arpa yulaf falan ekicez.bu yıl para etmezse bitmiştir.benim için zaten bitti.millet pancarı çok övüyor hayvanı azaltıp onu deneyelim diyorum seneye. Konya arpaya yöneliyor.birçok emekli komşumuz var hayvan para etse şu 3-5 hayvanıda satacam kasabaya yerleşirim diyor.sadece tarım değil sanayide de böyle ülker,erkunt ,hisarlar,cengiz holding...paralarını dışarı aktarıyor.yerli şirketler piyasaya olan güvensizlikten satılıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Olağanüstü “hal” – Sözcü Gazetesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt