PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Ölen kişinin miraşçılarına mazot,gübre desteklemesi verilmemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alper4u" data-source="post: 938834" data-attributes="member: 47774"><p><strong>Ynt: Ölen kişinin miraşçılarına mazot,gübre desteklemesi verilmemesi</strong></p><p></p><p></p><p>Yakup abi haziranda çıkan yasa böyle olduğundan ödemenin yapılamayacağı söylenmiş.Yarın bir de tarım ilçeye soracak hanım.</p><p></p><p>Avukat amcamızla telefonda görüştüm.Bana çıkan yasayı araştırmak lazım dedi ama ilk defa böyle bir şey duyuyormuş.Yarın yine peşindeyiz paranın..</p><p></p><p>Allah razı olsun hacı abi.Çks dosyası kasım 2013te teslim ediliyor.Ölüm şubat 2014 ' te.Alınacak destek miktarı 5bin civarı abi bizi de üzen o.</p><p>Çiftçi birliğine eşim yazdı.Sağolsunlar telefonumuzu ve gerekli bilgileri aldılar.Yarın dönüş yapacaklar kısmetse araştırıp.</p><p>Çok teşekkür ederim hacı abi.Sayfadan haberdar değildim.Sağolsunlar.Güzel haberlerle dönerler inşallah.</p><p></p><p>Teşekkür ederim Umut hocam.Meblağ kayda değecek olmasa hadi neyse diyeceğiz ama bana sanki kılıf uyduruyorlar gibi geldi.Askı listesine baba adına çıkmasıda cabası.Güzel haberlerini bekliyorum.Bakalım sizin taraftakiler ne cevap verecekler.</p><p></p><p>Cevabınızı tam anlayamadım.Baba dosyayı kasım 2013 te teslim ediyor.Şubat 2014te(1 sene evel) vefat ediyor.</p><p></p><p>Evet.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alper4u, post: 938834, member: 47774"] [b]Ynt: Ölen kişinin miraşçılarına mazot,gübre desteklemesi verilmemesi[/b] Yakup abi haziranda çıkan yasa böyle olduğundan ödemenin yapılamayacağı söylenmiş.Yarın bir de tarım ilçeye soracak hanım. Avukat amcamızla telefonda görüştüm.Bana çıkan yasayı araştırmak lazım dedi ama ilk defa böyle bir şey duyuyormuş.Yarın yine peşindeyiz paranın.. Allah razı olsun hacı abi.Çks dosyası kasım 2013te teslim ediliyor.Ölüm şubat 2014 ' te.Alınacak destek miktarı 5bin civarı abi bizi de üzen o. Çiftçi birliğine eşim yazdı.Sağolsunlar telefonumuzu ve gerekli bilgileri aldılar.Yarın dönüş yapacaklar kısmetse araştırıp. Çok teşekkür ederim hacı abi.Sayfadan haberdar değildim.Sağolsunlar.Güzel haberlerle dönerler inşallah. Teşekkür ederim Umut hocam.Meblağ kayda değecek olmasa hadi neyse diyeceğiz ama bana sanki kılıf uyduruyorlar gibi geldi.Askı listesine baba adına çıkmasıda cabası.Güzel haberlerini bekliyorum.Bakalım sizin taraftakiler ne cevap verecekler. Cevabınızı tam anlayamadım.Baba dosyayı kasım 2013 te teslim ediyor.Şubat 2014te(1 sene evel) vefat ediyor. Evet. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Ölen kişinin miraşçılarına mazot,gübre desteklemesi verilmemesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt