PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Ölen kişinin miraşçılarına mazot,gübre desteklemesi verilmemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alper4u" data-source="post: 938956" data-attributes="member: 47774"><p><strong>Ynt: Ölen kişinin miraşçılarına mazot,gübre desteklemesi verilmemesi</strong></p><p></p><p>- Bugün tarım ilin destekleme şubesindeki yetkili ile görüştüm.2014 ' te mazot gübre tebliği haziran ayında yayınlandığından dolayı kişi de öncesinde vefat ettiğinden dolayı bu desteklemeden faydalanamıyormuş.Ödeme tebliği yayınlanmadan dilekçe veremiyormuş.</p><p>- 2015 ' te durum değişecekmiş.ÇKS ' sini çıkartan kişi ölse dahi miraşçısı mazot gübre desteği alabilecekmiş.</p><p></p><p>Kısacası piyango bize vurdu!Dava açan çiftçiler varmış.Davalarının sonuçlarını bekleyip eğer olumlu sonuç alınırsa bizde emsal dava göstererek dava açabilirmişiz.Artık iş davaya kaldı.Ben pek ümitli değilim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alper4u, post: 938956, member: 47774"] [b]Ynt: Ölen kişinin miraşçılarına mazot,gübre desteklemesi verilmemesi[/b] - Bugün tarım ilin destekleme şubesindeki yetkili ile görüştüm.2014 ' te mazot gübre tebliği haziran ayında yayınlandığından dolayı kişi de öncesinde vefat ettiğinden dolayı bu desteklemeden faydalanamıyormuş.Ödeme tebliği yayınlanmadan dilekçe veremiyormuş. - 2015 ' te durum değişecekmiş.ÇKS ' sini çıkartan kişi ölse dahi miraşçısı mazot gübre desteği alabilecekmiş. Kısacası piyango bize vurdu!Dava açan çiftçiler varmış.Davalarının sonuçlarını bekleyip eğer olumlu sonuç alınırsa bizde emsal dava göstererek dava açabilirmişiz.Artık iş davaya kaldı.Ben pek ümitli değilim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Ölen kişinin miraşçılarına mazot,gübre desteklemesi verilmemesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt