PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Ölen kişinin miraşçılarına mazot,gübre desteklemesi verilmemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umutmalkoc" data-source="post: 938992" data-attributes="member: 30040"><p><strong>Ynt: Ölen kişinin miraşçılarına mazot,gübre desteklemesi verilmemesi</strong></p><p></p><p>ilçemizde aynı durumda 18 kişi mevcut vede mazot ,gübre ve toprak analizi desteğinden kesinlikle yararlanamayacaklarını öğrendim.bazı arkadaşlar süre uzatıldı falan yazmışlar.mart ayı içerisinde aldığımız desteklemeler 2014 yılına ait desteklemeler.uzatılanlar ise önümüzdeki yıl için alacaklarımıza ait onları birbirine karıştırmayalım.1 ocak 2014-3haziran 2014 tarihleri arasında ölen kişiler faydalanamıyor kısacası.hububat ve ayçiçek desteklemeleri için imzalar yönhetmelik gereği 31 aralık tarihinde atılırken,mazot, gübre ve toprak analizinde ise 1ocak-3 haziran döneminden sonra atılıyormuş.o yüzden ölü kişi imza atamayacağı için sayıştay karaları gereğince bakanlık müdahale edip para yatmıyormuş.peki askıya nasıl çıkmış diyeceksiniz.benim bölgemde ve birçok bölgedede çks tesliminde bizler mazot gübre ve toprak analizini imzalayıp önceden teslimini yapıyoruz.tarım ilçe müdürlüğündeki arkadaşlarda işlemi yaptıklarından isimler askıda çıkıyor ama bakanlık müdahalesiyle hesaplara para yatmıyor.Peki çözüm ne olacak.bu durumda 30 bin kişilik ilçede 18 kişi olduğuna göre ülke genelinde sayı çok büyük,gerekli düzenlemeler yapılıyor cevabını aldım.önümüzdeki yıldan itibaren sıkıntı olmayağı ama geriye dönük alınabilirmi alınmazmı net cevap alamadım arkadaşlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umutmalkoc, post: 938992, member: 30040"] [b]Ynt: Ölen kişinin miraşçılarına mazot,gübre desteklemesi verilmemesi[/b] ilçemizde aynı durumda 18 kişi mevcut vede mazot ,gübre ve toprak analizi desteğinden kesinlikle yararlanamayacaklarını öğrendim.bazı arkadaşlar süre uzatıldı falan yazmışlar.mart ayı içerisinde aldığımız desteklemeler 2014 yılına ait desteklemeler.uzatılanlar ise önümüzdeki yıl için alacaklarımıza ait onları birbirine karıştırmayalım.1 ocak 2014-3haziran 2014 tarihleri arasında ölen kişiler faydalanamıyor kısacası.hububat ve ayçiçek desteklemeleri için imzalar yönhetmelik gereği 31 aralık tarihinde atılırken,mazot, gübre ve toprak analizinde ise 1ocak-3 haziran döneminden sonra atılıyormuş.o yüzden ölü kişi imza atamayacağı için sayıştay karaları gereğince bakanlık müdahale edip para yatmıyormuş.peki askıya nasıl çıkmış diyeceksiniz.benim bölgemde ve birçok bölgedede çks tesliminde bizler mazot gübre ve toprak analizini imzalayıp önceden teslimini yapıyoruz.tarım ilçe müdürlüğündeki arkadaşlarda işlemi yaptıklarından isimler askıda çıkıyor ama bakanlık müdahalesiyle hesaplara para yatmıyor.Peki çözüm ne olacak.bu durumda 30 bin kişilik ilçede 18 kişi olduğuna göre ülke genelinde sayı çok büyük,gerekli düzenlemeler yapılıyor cevabını aldım.önümüzdeki yıldan itibaren sıkıntı olmayağı ama geriye dönük alınabilirmi alınmazmı net cevap alamadım arkadaşlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Ölen kişinin miraşçılarına mazot,gübre desteklemesi verilmemesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt