PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Ölümden Dönmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tumosannn" data-source="post: 731725" data-attributes="member: 48573"><p><strong>Ynt: Ölümden Dönmek</strong></p><p></p><p>büyük gecmiş olsun abi ama sende hızlı gıdıyormussun 110 km h kamyonet ıcın hıcde kucumsenecek bır hız değil ben honda taksıyle 100 olunca tırmasaya baslıyorum yanı kı sen harbıden sanslıymıssın cunku cogu arac emnıyet kemerı takılı deılken hava yastıgı calısmaz ve senınkısı calısmıs eger emnıyet kemerın takılı olsaydı kazayı daha hafıf atlatırdın bırde şansın sen sanırım aracı sıfır almıssın cunku 2. el araclarda cogunun yuzde 90 ın helekı buyuk sehırden alınan hava yastıklı dıye tabır edılen aksesuarlarını sokup satıyorlar alan kısıye hava yastıklı dıye satıolar bu hırsızlıgı iş edınen kişiler var otomotiv docent doktor hocamnın arac park halındeyken bıle aracı acıp hava yastıgını caldılar sız dusunun olayın boyutunu ıkıncı el arac alan kısılerede buradan uyarım olsun anlş-*s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumosannn, post: 731725, member: 48573"] [b]Ynt: Ölümden Dönmek[/b] büyük gecmiş olsun abi ama sende hızlı gıdıyormussun 110 km h kamyonet ıcın hıcde kucumsenecek bır hız değil ben honda taksıyle 100 olunca tırmasaya baslıyorum yanı kı sen harbıden sanslıymıssın cunku cogu arac emnıyet kemerı takılı deılken hava yastıgı calısmaz ve senınkısı calısmıs eger emnıyet kemerın takılı olsaydı kazayı daha hafıf atlatırdın bırde şansın sen sanırım aracı sıfır almıssın cunku 2. el araclarda cogunun yuzde 90 ın helekı buyuk sehırden alınan hava yastıklı dıye tabır edılen aksesuarlarını sokup satıyorlar alan kısıye hava yastıklı dıye satıolar bu hırsızlıgı iş edınen kişiler var otomotiv docent doktor hocamnın arac park halındeyken bıle aracı acıp hava yastıgını caldılar sız dusunun olayın boyutunu ıkıncı el arac alan kısılerede buradan uyarım olsun anlş-*s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Ölümden Dönmek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt