PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Ölümden Dönmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 731974" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: Ölümden Dönmek</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Kemer olsaydı büyük konuşmayım arabadan yürüyerek çıkardım. Tümosan aynen dediğin gibi, Hava yastığı emniyet kemeri ile birlikte kullanılmak için yapılmış güvenlik gereçleridir. Tek başlarına iken kesinlikle istenilen işlevi tam olarak göremezler. Yaptığım kaza doğrusal ivmelemeli değil de savrulma şeklinde olsaydı, değil 1 tane 10 tane hava yastığı olsa bile benim arabadam fırlamamı engelleyemzdi. Benim şansım doğrusal bir darbeye maruz kalmam. Bu yüzden airbag kısmi de olsa vücuduma gelen darbeyi absorbe etmiş. Herşeyi geçtim havayastığı olmasa kafam direk camdan çıkıp kamyonun kasasında vuruyormuş. Yani tek başına hava yastığının olması bile bendeki durumdaki gibi bazen hayat kurtarıcı olabiliyor. Tabi kesinliği yok.</p><p></p><p>Kazadan sonra 3-4 gün yüzüm şiş vaziyetteydi. Kemer olmadığı için bütün hızımla hava yastığına vurmuşum. Dediğim gibi 3-4 gün burnuma dokunamadım.</p><p></p><p>Bu arada senin bahsettiğin o boyun kıran kafa kopartan, yanıklara neden olan hava yastıkları da uzun süredir (benim bildiğim) 2000 ' lerden beri kullanılmıyor.</p><p></p><p>Son olarak hava yastığının emniyet kemeri ile koordinasyonlu kullanım kilitlemeleri de uzun sredir kullanılmıyor. Artık sadece (bebeğini yanına alana almak zorunda kalan annelerin yada sürekli yalnız araç kullananların faydalanması için) yolcu hava yastığının iptali ayarı (ki o da çoğunlula sol ön kapının menteşe yanlarındadır) bulunuyor. L200 ' de de bu şekildeydi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 731974, member: 21067"] [b]Ynt: Ölümden Dönmek[/b] Kemer olsaydı büyük konuşmayım arabadan yürüyerek çıkardım. Tümosan aynen dediğin gibi, Hava yastığı emniyet kemeri ile birlikte kullanılmak için yapılmış güvenlik gereçleridir. Tek başlarına iken kesinlikle istenilen işlevi tam olarak göremezler. Yaptığım kaza doğrusal ivmelemeli değil de savrulma şeklinde olsaydı, değil 1 tane 10 tane hava yastığı olsa bile benim arabadam fırlamamı engelleyemzdi. Benim şansım doğrusal bir darbeye maruz kalmam. Bu yüzden airbag kısmi de olsa vücuduma gelen darbeyi absorbe etmiş. Herşeyi geçtim havayastığı olmasa kafam direk camdan çıkıp kamyonun kasasında vuruyormuş. Yani tek başına hava yastığının olması bile bendeki durumdaki gibi bazen hayat kurtarıcı olabiliyor. Tabi kesinliği yok. Kazadan sonra 3-4 gün yüzüm şiş vaziyetteydi. Kemer olmadığı için bütün hızımla hava yastığına vurmuşum. Dediğim gibi 3-4 gün burnuma dokunamadım. Bu arada senin bahsettiğin o boyun kıran kafa kopartan, yanıklara neden olan hava yastıkları da uzun süredir (benim bildiğim) 2000 ' lerden beri kullanılmıyor. Son olarak hava yastığının emniyet kemeri ile koordinasyonlu kullanım kilitlemeleri de uzun sredir kullanılmıyor. Artık sadece (bebeğini yanına alana almak zorunda kalan annelerin yada sürekli yalnız araç kullananların faydalanması için) yolcu hava yastığının iptali ayarı (ki o da çoğunlula sol ön kapının menteşe yanlarındadır) bulunuyor. L200 ' de de bu şekildeydi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Ölümden Dönmek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt