PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
Ölümlü Dünyada Her Şey Para mı Be ??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 694039" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: Ölümlü Dünyada Her Şey Para mı Be ??</strong></p><p></p><p>bunlar istmekle olmuyor çalışmakla oluyor...</p><p>hem ayriten bu vatanı kim koruyacak her şey para değil insan her şeyi para için yapmıyor doğru öyleyse hadi kimse çalışmasın okumasın okutmasın hastalar şifa bulmasın tıb bilimciler ilaç üretmesin bu dünya koskoca bir insan çöplüğü olur bu yüzden kaderine boyun bükeceksin mecbursun buna bükmem diyen varsa gökten dünya malı yaratacak hali yok ya tövbe haşa...</p><p>bende mesala tarım ve hayvancılığın bir bir içinde değilim uzakdan da olsa yapmaya çalışıyorum ama öte yandan her şey kader ama kaderim olan vatan müdaafasınada yapıyorum bırakıp giderim diyemiyorum mesala tamamen tarımın içinde olmak ve ondan başka iş yapmamak için tam 10 yıldır insan üstü mücadele ediyorum ama değişen tek şey tarımı geliştirebildim daha içine giremedim hepsi bu şimdi ben bunu para için yapmadım sadece ALLAH rızası ve SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZ HAZRETİ MUHAMMED MUSATAFA (s.a.s )efendimizin bir hadisi şerifi için ne diyor efendimiz hiç ölmeyecekmiş gibi dünyaya yarın ölecek gbi ahirete benim ilkem bunun üzerine kafir sürüsüne yenilmemek için her işimizde canla başla çalışmak gerek başkasının işide olsa öyle belki bir gün o işin sahibi sen olursun kim bilebilirki elin işi diye bir iş mi var başında durup çalışıyorsan evine ekmek götürebiliyorsan o iş senin işindir...</p><p></p><p>isyan etmekden yada isyankar sözler kullanmakdan kaçınalım siz akşamları sıcak yatağınızzda uyurken bu vatanı bekleyen elinde silah gece soğukda üşüyerek gecelerini gündüz edenleride düşünün..onlar kimin işinde çalışıyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 694039, member: 28829"] [b]Ynt: Ölümlü Dünyada Her Şey Para mı Be ??[/b] bunlar istmekle olmuyor çalışmakla oluyor... hem ayriten bu vatanı kim koruyacak her şey para değil insan her şeyi para için yapmıyor doğru öyleyse hadi kimse çalışmasın okumasın okutmasın hastalar şifa bulmasın tıb bilimciler ilaç üretmesin bu dünya koskoca bir insan çöplüğü olur bu yüzden kaderine boyun bükeceksin mecbursun buna bükmem diyen varsa gökten dünya malı yaratacak hali yok ya tövbe haşa... bende mesala tarım ve hayvancılığın bir bir içinde değilim uzakdan da olsa yapmaya çalışıyorum ama öte yandan her şey kader ama kaderim olan vatan müdaafasınada yapıyorum bırakıp giderim diyemiyorum mesala tamamen tarımın içinde olmak ve ondan başka iş yapmamak için tam 10 yıldır insan üstü mücadele ediyorum ama değişen tek şey tarımı geliştirebildim daha içine giremedim hepsi bu şimdi ben bunu para için yapmadım sadece ALLAH rızası ve SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZ HAZRETİ MUHAMMED MUSATAFA (s.a.s )efendimizin bir hadisi şerifi için ne diyor efendimiz hiç ölmeyecekmiş gibi dünyaya yarın ölecek gbi ahirete benim ilkem bunun üzerine kafir sürüsüne yenilmemek için her işimizde canla başla çalışmak gerek başkasının işide olsa öyle belki bir gün o işin sahibi sen olursun kim bilebilirki elin işi diye bir iş mi var başında durup çalışıyorsan evine ekmek götürebiliyorsan o iş senin işindir... isyan etmekden yada isyankar sözler kullanmakdan kaçınalım siz akşamları sıcak yatağınızzda uyurken bu vatanı bekleyen elinde silah gece soğukda üşüyerek gecelerini gündüz edenleride düşünün..onlar kimin işinde çalışıyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
Ölümlü Dünyada Her Şey Para mı Be ??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt