PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ön lastik dengesiz aşınma problemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sinansahin" data-source="post: 1266316" data-attributes="member: 49758"><p>Merhaba arkadaşlar,</p><p> Jx 110 kullanicisiyim 2900 saat oldu traktor.Ama ön sağ lastiğin dış kısmı iç kismina göre çok fazla aşındı hatta bitmeye yakın hale geldi.Ayni sorun ön sol tekerlekte de var ama diğeri gibi değil.2000 saat bakiminda servise gösterdim ,rot ayarina baktim iyi dedi ama aşınma devam etti.Geçenlerde lastikciye sordum cevap veremedi.Bende ön iki lastiği yer değiştirttim ama doğru çözüm olmadığını biliyorum.Katoloğu okudum dengeli aşınması gerekiyor yazıyor.Önceki traktörde dengeli aşınma olmuştu ön lastiklerde.Ama bunda öyle olmadı. Bu sorun neden olmuş olabilir?</p><p> Bu konu ile yardimlarinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sinansahin, post: 1266316, member: 49758"] Merhaba arkadaşlar, Jx 110 kullanicisiyim 2900 saat oldu traktor.Ama ön sağ lastiğin dış kısmı iç kismina göre çok fazla aşındı hatta bitmeye yakın hale geldi.Ayni sorun ön sol tekerlekte de var ama diğeri gibi değil.2000 saat bakiminda servise gösterdim ,rot ayarina baktim iyi dedi ama aşınma devam etti.Geçenlerde lastikciye sordum cevap veremedi.Bende ön iki lastiği yer değiştirttim ama doğru çözüm olmadığını biliyorum.Katoloğu okudum dengeli aşınması gerekiyor yazıyor.Önceki traktörde dengeli aşınma olmuştu ön lastiklerde.Ama bunda öyle olmadı. Bu sorun neden olmuş olabilir? Bu konu ile yardimlarinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ön lastik dengesiz aşınma problemi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt