PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Önallar 400 lt. Holder & Kral. 20 Nisan 2013 (Mahmudiye Köyü)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 931176" data-attributes="member: 25349"><p><strong>Ynt: Önallar 400 lt. Holder & Kral. 20 Nisan 2013 (Mahmudiye Köyü)</strong></p><p></p><p>Nail Hocam,yeni diye okumaya başlamışken baktım 2013 konusuymuş.Gözümden kaçmış diye konunun hepsini okudum.Elinize sağlık.</p><p>Bende 600 litre Önallar var.Sorunu yok.Dönüşlerde sınırlara takılırsa yay koymuşlar esniyor,kırılmıyor.Ama 400 litre gerçekten az kapasite.</p><p>Önalların temsilcisinin aramızda olması da çok güzel.Aktif üye,en son birkaç gün önce uğramış.</p><p>Aradan iki sene geçmiş.Konu hortlamışken:</p><p>-Ortaklık devam ediyor mu?</p><p>-Önallar yeni kalın kol gönderdi mi?</p><p>-Yeni pulverizatör aldınız mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 931176, member: 25349"] [b]Ynt: Önallar 400 lt. Holder & Kral. 20 Nisan 2013 (Mahmudiye Köyü)[/b] Nail Hocam,yeni diye okumaya başlamışken baktım 2013 konusuymuş.Gözümden kaçmış diye konunun hepsini okudum.Elinize sağlık. Bende 600 litre Önallar var.Sorunu yok.Dönüşlerde sınırlara takılırsa yay koymuşlar esniyor,kırılmıyor.Ama 400 litre gerçekten az kapasite. Önalların temsilcisinin aramızda olması da çok güzel.Aktif üye,en son birkaç gün önce uğramış. Aradan iki sene geçmiş.Konu hortlamışken: -Ortaklık devam ediyor mu? -Önallar yeni kalın kol gönderdi mi? -Yeni pulverizatör aldınız mı? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Önallar 400 lt. Holder & Kral. 20 Nisan 2013 (Mahmudiye Köyü)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt