PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Önallar ilaçlama. Karıştırıcı testi (RTC TARIM)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alexander" data-source="post: 1240070" data-attributes="member: 106"><p>Arkadaşlar burdan herkese selam ve saygılarımı gönderiyorum.ÖNALLAR firması bu sektörde En eski ve Güçlü firmalardan birisi olarak Ülkemiz ve biz TÜRK çiftçisi için Diğer bütün yerli firmalar gibi gecesini gündüzüne katarak üretim yapmaya çalışıyor.Sayfamızda geçen bi sohpette ÖNALLAR firması ile ilgili olumsuz cümle kurulmuş.Bundan dolayı firma ve sahibi çok üzüldüğünü belirtti.Bundan dolayı sitemiz yetkililerinden herhangi bir özür gelmediğini belirtti.Ben burdan o yazılmış cümleden dolayı ÖNALLAR firmasına Trakkulüp adına özür diliyorum. Bu gibi konularda üye arkadaşlar daha hassas olmalarını rica ediyorum.Ülkemiz için bu firmalar çok önemli sahip çıkmalıyız.herkese saygı ve selamlarımı gönderiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alexander, post: 1240070, member: 106"] Arkadaşlar burdan herkese selam ve saygılarımı gönderiyorum.ÖNALLAR firması bu sektörde En eski ve Güçlü firmalardan birisi olarak Ülkemiz ve biz TÜRK çiftçisi için Diğer bütün yerli firmalar gibi gecesini gündüzüne katarak üretim yapmaya çalışıyor.Sayfamızda geçen bi sohpette ÖNALLAR firması ile ilgili olumsuz cümle kurulmuş.Bundan dolayı firma ve sahibi çok üzüldüğünü belirtti.Bundan dolayı sitemiz yetkililerinden herhangi bir özür gelmediğini belirtti.Ben burdan o yazılmış cümleden dolayı ÖNALLAR firmasına Trakkulüp adına özür diliyorum. Bu gibi konularda üye arkadaşlar daha hassas olmalarını rica ediyorum.Ülkemiz için bu firmalar çok önemli sahip çıkmalıyız.herkese saygı ve selamlarımı gönderiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Önallar ilaçlama. Karıştırıcı testi (RTC TARIM)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt