PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Önallar mikseri küçük ilaçlamaya takmak (RTC TARIM)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 1230815" data-attributes="member: 1424"><p>Ali bey , ürünlerimizi ilgi ile takip ediyoruz, inanın makinamızi degistirsek tercih edeceğimiz markalardan birisi sizsiniz , yaptığınız yenilikleri ilgi ile takip ediyoruz , bizim çiftçiler olarak şikayetimiz alet edavat fiyatları ile bizlerin alım gücünün her sene uzaklaşması , masanın diğer tarafında olan sizlerden ricamız , diğer firma temsilcileri okur diyerek genel yazıyorum</p><p>1- her bütçeye göre ürünlerimiz ve çözümleriniz olsun</p><p>2- elbette kazancınız olacak , ticari hayatınızın devam etmesi için , ama fiyatlar ne kadar makul olursa o kadar yaygın olursunuz , ürünlerde fiyat performans oranına bakıyoruz bizlerde</p><p>3- ürününüzün satış sonrasında arkasında durmanızı , servislerinin yaygınlığını ve servislerin denetimine ve eğitim ine önem vermenizi rica ediyoruz , bunlar iyi değilse firma iyi olmuyor</p><p>3- Eski mallarını bayiler ne kadar takasa alırsa o kadar yeni mal satarsiniz</p><p>4- yedek parçanın yaygın ve uygun fiyatlı olması</p><p>5- çok klişe olacak ama , sağlam , kaliteli ve nitelikli mallar bekliyoruz</p><p>6-urun geliştirme de çiftçinin sesine kulak vermenizi rica ediyoruz</p><p>Benim aklıma gelenler bunlar , arkadaş karında ekler , aklıma gelirse yazarım yine </p><p>Saygılarımla , çalışmalarınızda başarılar dilerim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 1230815, member: 1424"] Ali bey , ürünlerimizi ilgi ile takip ediyoruz, inanın makinamızi degistirsek tercih edeceğimiz markalardan birisi sizsiniz , yaptığınız yenilikleri ilgi ile takip ediyoruz , bizim çiftçiler olarak şikayetimiz alet edavat fiyatları ile bizlerin alım gücünün her sene uzaklaşması , masanın diğer tarafında olan sizlerden ricamız , diğer firma temsilcileri okur diyerek genel yazıyorum 1- her bütçeye göre ürünlerimiz ve çözümleriniz olsun 2- elbette kazancınız olacak , ticari hayatınızın devam etmesi için , ama fiyatlar ne kadar makul olursa o kadar yaygın olursunuz , ürünlerde fiyat performans oranına bakıyoruz bizlerde 3- ürününüzün satış sonrasında arkasında durmanızı , servislerinin yaygınlığını ve servislerin denetimine ve eğitim ine önem vermenizi rica ediyoruz , bunlar iyi değilse firma iyi olmuyor 3- Eski mallarını bayiler ne kadar takasa alırsa o kadar yeni mal satarsiniz 4- yedek parçanın yaygın ve uygun fiyatlı olması 5- çok klişe olacak ama , sağlam , kaliteli ve nitelikli mallar bekliyoruz 6-urun geliştirme de çiftçinin sesine kulak vermenizi rica ediyoruz Benim aklıma gelenler bunlar , arkadaş karında ekler , aklıma gelirse yazarım yine Saygılarımla , çalışmalarınızda başarılar dilerim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
Önallar mikseri küçük ilaçlamaya takmak (RTC TARIM)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt