PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
(ÖNEMLİ Bİ KONU) NEW HOLLAND T 4 SERİLERİNİ BEKLEYENLERE KÖTÜ HABER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 599781" data-attributes="member: 6672"><p>arkadaşlar uzun zamandır t 4 serilerini merakla bekliyordum 1 senedir her fırsatta bayiye soruyordum bayi bile nezaman piyasaya cıkcanı bilmiyor bursa fuarına kesin getirirler diye düşündüm ama nafile getirmediler sadece newhollandın t 4 serisi traktoru fuarda yoktu bende dayanamadım dün türk traktor çağrı merkezini aradım dedimki bu yeni üretilen t 4 serisi traktor neden hala piyasada yok 24</p><p> saat içinde size geri dönecez bugün aradılar ürün pazarlama sorumlusuymuş dedi ki new holland t 4 serisi traktorları iç piyasada satılmayacak ben dedim niçin satılmıyor t 7070 satıyonda 390 bg lik t 8 satıyonda 65 bg lik t 4 serisini neden satmıyon diyor iç piyasada satma çalışmamız bile yok diyor bana tdd serisini tafsiye ediyor 2006 model bi tdd yle 2012 tdd aynı 2013 kabin koporta deiştirdiniz ama bu benim açımda hiç iyi bi haber deil new holland beni çok üzdü çok şimdikten 1 müşteri kaydetti diyebiliriz bundan sonra alacaklarada mani olacam saygılarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 599781, member: 6672"] arkadaşlar uzun zamandır t 4 serilerini merakla bekliyordum 1 senedir her fırsatta bayiye soruyordum bayi bile nezaman piyasaya cıkcanı bilmiyor bursa fuarına kesin getirirler diye düşündüm ama nafile getirmediler sadece newhollandın t 4 serisi traktoru fuarda yoktu bende dayanamadım dün türk traktor çağrı merkezini aradım dedimki bu yeni üretilen t 4 serisi traktor neden hala piyasada yok 24 saat içinde size geri dönecez bugün aradılar ürün pazarlama sorumlusuymuş dedi ki new holland t 4 serisi traktorları iç piyasada satılmayacak ben dedim niçin satılmıyor t 7070 satıyonda 390 bg lik t 8 satıyonda 65 bg lik t 4 serisini neden satmıyon diyor iç piyasada satma çalışmamız bile yok diyor bana tdd serisini tafsiye ediyor 2006 model bi tdd yle 2012 tdd aynı 2013 kabin koporta deiştirdiniz ama bu benim açımda hiç iyi bi haber deil new holland beni çok üzdü çok şimdikten 1 müşteri kaydetti diyebiliriz bundan sonra alacaklarada mani olacam saygılarımla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
(ÖNEMLİ Bİ KONU) NEW HOLLAND T 4 SERİLERİNİ BEKLEYENLERE KÖTÜ HABER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt