PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Alıntılar)
önüne ilave ağırlık şart....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emre_157" data-source="post: 115402" data-attributes="member: 1444"><p><strong>Ynt: önüne ilave ağırlık şart....</strong></p><p></p><p>Yani Haklısın belkide... Arkadaki gördüğüm kadartıyla gübre makinası... Hacmi 2000 lt olsa yakşalık 3 ton gübre alır... Bu gübreyide arkasına 30 tonluk remork takan bir traktör taşıyamaz... </p><p></p><p>Söylediğin gibi namümkün... Yada şu seçenek de olmuş olabilir.JD daha az yaktığını varsayarsak ve gübre almak için de fazla bir yol katettiğini düşünürsek bu yüzden remorku JD takmış olabilir...</p><p></p><p>Yada 413 ün lastiklerinin balon oluşu nedeniyle yolda sorun olma ihtimali de olabilir... Ama ben sanmıyorum ki ön kaldırsın. Bu fark Fendt in kendine has bir tasarımı olmuş olabilir...ki sadece dışarıdaki yatay lift kollara güç aktarmıyo içeride bulunan lifte yardımcı olarak koymuşlar bu lifti...</p><p></p><p>Arkadan koymama sebebini de şununla da bağlayabiliriz... Arkada çamurun ve tehlikenin olduğu bir bölgeye koymaktansa veya görüntüyü bozmamak amacıyla saklama hissi duyup içerden yatay olarak koymuş olabilirler..</p><p></p><p>Saygılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emre_157, post: 115402, member: 1444"] [b]Ynt: önüne ilave ağırlık şart....[/b] Yani Haklısın belkide... Arkadaki gördüğüm kadartıyla gübre makinası... Hacmi 2000 lt olsa yakşalık 3 ton gübre alır... Bu gübreyide arkasına 30 tonluk remork takan bir traktör taşıyamaz... Söylediğin gibi namümkün... Yada şu seçenek de olmuş olabilir.JD daha az yaktığını varsayarsak ve gübre almak için de fazla bir yol katettiğini düşünürsek bu yüzden remorku JD takmış olabilir... Yada 413 ün lastiklerinin balon oluşu nedeniyle yolda sorun olma ihtimali de olabilir... Ama ben sanmıyorum ki ön kaldırsın. Bu fark Fendt in kendine has bir tasarımı olmuş olabilir...ki sadece dışarıdaki yatay lift kollara güç aktarmıyo içeride bulunan lifte yardımcı olarak koymuşlar bu lifti... Arkadan koymama sebebini de şununla da bağlayabiliriz... Arkada çamurun ve tehlikenin olduğu bir bölgeye koymaktansa veya görüntüyü bozmamak amacıyla saklama hissi duyup içerden yatay olarak koymuş olabilirler.. Saygılar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Videolar (Alıntılar)
önüne ilave ağırlık şart....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt