PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Organik tavukculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="samimisami" data-source="post: 661226" data-attributes="member: 47408"><p>Bence geleceği olan bir pazar insanlarda bayağı talep var özellikle son zamanlarda medyanın da etkisiyle insanlar 45 günlük'sanayı' tavuklarına değilde eski usul yetişmiş tavuklara meylediyor dün bir arkadaşımla konuşurken bahsetti 2kg lık tavuğu 40 tl ye almış ve muthiş bir memnunuyet içinde (belki o cok para verdiği içindir) ve çevremdede bir suru insan artık bu tür tavuk alıyor</p><p></p><p>bu konuda teorik bilgi cok ama pratik bilgi yok bu işi yapan arkadaşlar varmı aramızda?? bize biraz bilgi aktarsın..</p><p></p><p>benim anlamadığım hastalık riskine karşı yalnızca aşılama yapıyorlarmış diğer broiler çifliklerindeki gibi proflaktıf antibiyotik falan kullanmıyorlar. hastalık olasılığı ne kadar </p><p></p><p>bunları yetiştirdikten sonra kesimi paketlenmesi pazarlanması nasıl oluyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samimisami, post: 661226, member: 47408"] Bence geleceği olan bir pazar insanlarda bayağı talep var özellikle son zamanlarda medyanın da etkisiyle insanlar 45 günlük'sanayı' tavuklarına değilde eski usul yetişmiş tavuklara meylediyor dün bir arkadaşımla konuşurken bahsetti 2kg lık tavuğu 40 tl ye almış ve muthiş bir memnunuyet içinde (belki o cok para verdiği içindir) ve çevremdede bir suru insan artık bu tür tavuk alıyor bu konuda teorik bilgi cok ama pratik bilgi yok bu işi yapan arkadaşlar varmı aramızda?? bize biraz bilgi aktarsın.. benim anlamadığım hastalık riskine karşı yalnızca aşılama yapıyorlarmış diğer broiler çifliklerindeki gibi proflaktıf antibiyotik falan kullanmıyorlar. hastalık olasılığı ne kadar bunları yetiştirdikten sonra kesimi paketlenmesi pazarlanması nasıl oluyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Organik tavukculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt