PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Organomineral Lentomix Gübre
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ogzhn55400" data-source="post: 1277449" data-attributes="member: 74609"><p>mehmet bey ama hexaferm kullandik gecen yil sadece 15 gün kullanacak bitki bunu 15 gün sonra bitkiye ust gübresi veriyoruz zaten mecburen ilaçtan sonra bitki çöküyor zaten sülfat atıyoruz sadece 15 gün kullaniyor organik maddeler de bence kardes yapmasini sagliyor celtigin birazi da tarlarin fig zaten azot sorunu da olmaz diye dusunuyorum sundan korkuyorum leonardit geç cözuluyor toprakta bu gunrr leonardit menseili ama hexaferm kompost kaynaklı yani çözünme hızindan korkuyorum sadece 15 gün için dap fln kullanmaya gerek yok diye dusunuyorum bitki çikarken bütün ihtiyaclarini karsilayacaktir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ogzhn55400, post: 1277449, member: 74609"] mehmet bey ama hexaferm kullandik gecen yil sadece 15 gün kullanacak bitki bunu 15 gün sonra bitkiye ust gübresi veriyoruz zaten mecburen ilaçtan sonra bitki çöküyor zaten sülfat atıyoruz sadece 15 gün kullaniyor organik maddeler de bence kardes yapmasini sagliyor celtigin birazi da tarlarin fig zaten azot sorunu da olmaz diye dusunuyorum sundan korkuyorum leonardit geç cözuluyor toprakta bu gunrr leonardit menseili ama hexaferm kompost kaynaklı yani çözünme hızindan korkuyorum sadece 15 gün için dap fln kullanmaya gerek yok diye dusunuyorum bitki çikarken bütün ihtiyaclarini karsilayacaktir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Organomineral Lentomix Gübre
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt