PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Orgomineral Gübre ve Kimyevi Gübre
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="murathancglk" data-source="post: 1435917" data-attributes="member: 87185"><p>Henüz organik gübre kullanma fırsatım olmadı ama geçtiğimiz sezon tabandan 15 kg 20.20 ve ekim sırasında dekara 2.5 kg gelecek şekilde sumiagronun sumistarter mikro gübresini kullandım çimlenmesi,ilk çıkışları,yeşilliği çevreye göre daha sıralıydı dalgalı bi görüntü yoktu tarlada </p><p>İlk fotoğraf ekimden 20 gün sonra 2. olan 45.gün</p><p>Ayçiçeğinde gübretaşın uan32 ve bolçiçek paketini kullandım ilave bor kullanmadım paket içeriğinde eser miktarda bor olduğunu biliyorum şuan ki gidişat uygulanmayan tarlalarla uygulanan tarlalar arasında aynı seyir ediyo göze hitapları hemen hemen aynı belki verimde fark yaratmasa bile yağ oranını 1-2 tık yukarı çekebilir neticesini harmanda göreceğim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="murathancglk, post: 1435917, member: 87185"] Henüz organik gübre kullanma fırsatım olmadı ama geçtiğimiz sezon tabandan 15 kg 20.20 ve ekim sırasında dekara 2.5 kg gelecek şekilde sumiagronun sumistarter mikro gübresini kullandım çimlenmesi,ilk çıkışları,yeşilliği çevreye göre daha sıralıydı dalgalı bi görüntü yoktu tarlada İlk fotoğraf ekimden 20 gün sonra 2. olan 45.gün Ayçiçeğinde gübretaşın uan32 ve bolçiçek paketini kullandım ilave bor kullanmadım paket içeriğinde eser miktarda bor olduğunu biliyorum şuan ki gidişat uygulanmayan tarlalarla uygulanan tarlalar arasında aynı seyir ediyo göze hitapları hemen hemen aynı belki verimde fark yaratmasa bile yağ oranını 1-2 tık yukarı çekebilir neticesini harmanda göreceğim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
Orgomineral Gübre ve Kimyevi Gübre
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt