PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Orta kol pulluk ayari
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="altanasc" data-source="post: 1308681" data-attributes="member: 76039"><p>Cnh nin kendi ürettiği hidroliği yada başka bir parçası yok.</p><p></p><p>Fason olarak dışarı ürettiriyorlar.</p><p></p><p>Bunu belli etmeseler de fabrikalarında sadece montaj yapıyorlar.</p><p></p><p>Motorun birçok parçalarını zaman dişlilerini hidrolik pompasını ayna mahruti dişlilerini şanzıman kovanını hema endüstri yani beğenmediğimiz hattat traktörden alıyor. Buna gözlerimle şahit oldum.</p><p>Mazot pompası bosch made in india veya bazıları china bunu bir defa vurgulayalım.</p><p>Hidrolik beyin de mita ama muhtemelen büyük bir firma ve yüksek adetlerde ürün kullanacağından kendi istekleri üzerine modernize ettirerek markalarına entegre etmiş olabilirler. Başka bi durum olucanı sanmıyorum.</p><p></p><p>Tabiki çıkıpta şunu burdan onu ordan alıyoruz demez hiç bir firma bu tür şeyler gizli tutulur.</p><p></p><p>Ben hema endüsrinin döküm hanesinde bir tepe gibi üst üste yığılmış kovanlar gördüm. Dökümlerin Üzerlerinde CNH yazıyordu bunlar ne diye araştırınca öğrendim işin aslını ve dahada fazlasını.</p><p></p><p>Marka kötüleme gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmak istemem.</p><p></p><p>Bildiklerimi paylaştım sadecw</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="altanasc, post: 1308681, member: 76039"] Cnh nin kendi ürettiği hidroliği yada başka bir parçası yok. Fason olarak dışarı ürettiriyorlar. Bunu belli etmeseler de fabrikalarında sadece montaj yapıyorlar. Motorun birçok parçalarını zaman dişlilerini hidrolik pompasını ayna mahruti dişlilerini şanzıman kovanını hema endüstri yani beğenmediğimiz hattat traktörden alıyor. Buna gözlerimle şahit oldum. Mazot pompası bosch made in india veya bazıları china bunu bir defa vurgulayalım. Hidrolik beyin de mita ama muhtemelen büyük bir firma ve yüksek adetlerde ürün kullanacağından kendi istekleri üzerine modernize ettirerek markalarına entegre etmiş olabilirler. Başka bi durum olucanı sanmıyorum. Tabiki çıkıpta şunu burdan onu ordan alıyoruz demez hiç bir firma bu tür şeyler gizli tutulur. Ben hema endüsrinin döküm hanesinde bir tepe gibi üst üste yığılmış kovanlar gördüm. Dökümlerin Üzerlerinde CNH yazıyordu bunlar ne diye araştırınca öğrendim işin aslını ve dahada fazlasını. Marka kötüleme gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmak istemem. Bildiklerimi paylaştım sadecw [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Orta kol pulluk ayari
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt