PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
ORTAYA AZ KARIŞIK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="keykubat" data-source="post: 365171" data-attributes="member: 7125"><p><strong>Ynt: ORTAYA AZ KARIŞIK</strong></p><p></p><p></p><p>Girişteki petrol duruyo ama el değiştirdi mehmet gültekindi eski sahibi oğulları şimdi petrolü bıraktılar gübre ve tarım aletleri satıyolar</p><p>bu benzinlik okumuşların örenköy yolu üzerinde sayılır petrolün arkasındaki açık besi yeri okumuşlarındı 2 dönem yapıp bıraktılar 2 yıl önce</p><p>aslanapa sporun sadece adı var.Buğday çeşitlerine gelince ben altay2000 bide bayraktar ekiyorum verim işi çok değişiuo yıla göre ama dekardan ortalama 300-350 kğ ama yıl yağışlıı gittimi 500 kğ ye kadar çıkıyo. şimdi 3 tane petrol var aslanapada bide tarım kredi koop.yukarıda resmi görülen 4 lü 11 numara ünlü pulluklar benim tarım kredi koop.dan aldım bayiye sordum 2850 dedi koop 2650 dedi bende ordan aldım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keykubat, post: 365171, member: 7125"] [b]Ynt: ORTAYA AZ KARIŞIK[/b] Girişteki petrol duruyo ama el değiştirdi mehmet gültekindi eski sahibi oğulları şimdi petrolü bıraktılar gübre ve tarım aletleri satıyolar bu benzinlik okumuşların örenköy yolu üzerinde sayılır petrolün arkasındaki açık besi yeri okumuşlarındı 2 dönem yapıp bıraktılar 2 yıl önce aslanapa sporun sadece adı var.Buğday çeşitlerine gelince ben altay2000 bide bayraktar ekiyorum verim işi çok değişiuo yıla göre ama dekardan ortalama 300-350 kğ ama yıl yağışlıı gittimi 500 kğ ye kadar çıkıyo. şimdi 3 tane petrol var aslanapada bide tarım kredi koop.yukarıda resmi görülen 4 lü 11 numara ünlü pulluklar benim tarım kredi koop.dan aldım bayiye sordum 2850 dedi koop 2650 dedi bende ordan aldım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
ORTAYA AZ KARIŞIK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt