PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Seracılık
Örtüaltı Tarımı ve Elyaf Kumaş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1074967" data-attributes="member: 25349"><p>Şu anda benim 25 dekarlık bir tarlam bu örtülerin altında.KWS firması ile anlaşmalı yaptığımız pancar tohumluğu (elit)üretimi için elit fidelerini örttük.Bölgemizde şu anda sadece KWS ile anlaşmalı 1500 dekar tarla bu örtülerin altında.Beta tarımınkilerin miktarını bilmiyorum.Örtten makinadan sadece bizim köyde 4 tane var.</p><p>Örtüyü KWS veriyor (hesaptan düşüyor),titiz davranılırsa 2-3 yıl gidiyor.Konuyu dün görseydim resimlerini çekerdim.</p><p>Meyvecilik işlerim için ayrıca birkaç top bu örtüden (Agril) İzmir'den geçen hafta getirttim.</p><p>(izmircuvalfabrikasi.com) Rüzgar nedeniyle projemi gerçekleştiremedim.Belki başka işlerde kullanacam.</p><p>Fiyatı doğrudan dolara bağlı. </p><p>Ben meyvecilik işlerim için 300 metre X 320 cm enli, 30 gr/m2 Agrili 388 TL ye aldım (40 kr/m2) .Şu anda 400 TL.Haftanın son günlerindeki kur fırlamasıyla tahminim fiyat bu hafta yine değişir.''Dolardan bize ne,biz TL kazanıp TL harcıyoruz'' diyenlerin kulakları çınlasın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1074967, member: 25349"] Şu anda benim 25 dekarlık bir tarlam bu örtülerin altında.KWS firması ile anlaşmalı yaptığımız pancar tohumluğu (elit)üretimi için elit fidelerini örttük.Bölgemizde şu anda sadece KWS ile anlaşmalı 1500 dekar tarla bu örtülerin altında.Beta tarımınkilerin miktarını bilmiyorum.Örtten makinadan sadece bizim köyde 4 tane var. Örtüyü KWS veriyor (hesaptan düşüyor),titiz davranılırsa 2-3 yıl gidiyor.Konuyu dün görseydim resimlerini çekerdim. Meyvecilik işlerim için ayrıca birkaç top bu örtüden (Agril) İzmir'den geçen hafta getirttim. (izmircuvalfabrikasi.com) Rüzgar nedeniyle projemi gerçekleştiremedim.Belki başka işlerde kullanacam. Fiyatı doğrudan dolara bağlı. Ben meyvecilik işlerim için 300 metre X 320 cm enli, 30 gr/m2 Agrili 388 TL ye aldım (40 kr/m2) .Şu anda 400 TL.Haftanın son günlerindeki kur fırlamasıyla tahminim fiyat bu hafta yine değişir.''Dolardan bize ne,biz TL kazanıp TL harcıyoruz'' diyenlerin kulakları çınlasın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Seracılık
Örtüaltı Tarımı ve Elyaf Kumaş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt