PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
ot balya makinesi tavsiye...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özşen tarım hayvancı" data-source="post: 1024935" data-attributes="member: 71637"><p>merhaba arkadaşlar 2008 model dişli sistem paksan kullandım bağlama grubunda çok sıkıntı yaşadım bağlama ünitesi tozlansın mil yatak sarıyordu hadi masraf her sezon 2 defa bağlamayı adam akıllı elden geririyodum sattın galignani 5190 aldım buda dişli sistem haşbayda hıç motordan indirmedi fakat ot işinde adam olmaz sürekli pim keser bir süre sonrada dişliler çatlıyor kırılıyor yabalarda sıkıntılar çıkıyor ama bağlamada sıkıntı yok ot işinde çok masraf açtı onuda satıp 5690 gold 3 üpli zınçırlı aldım daha bir sezon çalıştı ne bağlamada ne de diğer aksamlarda traktörden indirmedi en büyük handikabıda toplama gurubunun mavsallı olması dığer makinalarda zincırlı olduğu için ot dolanır zıncır kopar sıkışır zincir kopar bunda o dertte yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özşen tarım hayvancı, post: 1024935, member: 71637"] merhaba arkadaşlar 2008 model dişli sistem paksan kullandım bağlama grubunda çok sıkıntı yaşadım bağlama ünitesi tozlansın mil yatak sarıyordu hadi masraf her sezon 2 defa bağlamayı adam akıllı elden geririyodum sattın galignani 5190 aldım buda dişli sistem haşbayda hıç motordan indirmedi fakat ot işinde adam olmaz sürekli pim keser bir süre sonrada dişliler çatlıyor kırılıyor yabalarda sıkıntılar çıkıyor ama bağlamada sıkıntı yok ot işinde çok masraf açtı onuda satıp 5690 gold 3 üpli zınçırlı aldım daha bir sezon çalıştı ne bağlamada ne de diğer aksamlarda traktörden indirmedi en büyük handikabıda toplama gurubunun mavsallı olması dığer makinalarda zincırlı olduğu için ot dolanır zıncır kopar sıkışır zincir kopar bunda o dertte yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
ot balya makinesi tavsiye...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt