PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Otomatik dümenleme sistemi tercihi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1441349" data-attributes="member: 95971"><p>Eğim sensörü bu aletlerin tamamında var.ımu sensörü denilen sensör hem eğimi, hem ilerleme yönünü, hem ivmeyi ölçüyor.</p><p>Opsiyon olan özelliklerden biri açı sensörü.açı sensörü traktörün daha az direksiyon hareketi yapmasını sağlıyor.bir opsiyon özellik daha var ama ne olduğunu hatırlayamadım.opsiyon özellikler olmasa da çok değişen bişey olmuyor, yine dümdüz işçilik oluyor.</p><p>Eğim konusunda sıkıntı yok.</p><p>AB hattını her marka eğri olarak çizebilir mi bilgim yok, bendeki alet çiziyor.an kıyısına göre ekim yapabiliyoruz ama ben tüm tarlalarımda düz ab hattıyla çalışıyorum.sıraların ip gibi dümdüz olması bu aletin en büyük esprisi.</p><p>Donanımsal olarak aletlerin hepsi birbiriyle aynı gibi, markalar arası fark yazılım ve satış sonrası hizmetlerde ortaya çıkıyor.</p><p>Bazı markalarda aletin arayüzü kullanışlı değilmiş.her tarlada veya her farklı ekipman kullanımında şoförün yapması gereken bazı ayarlar var.bazı markalarda bu ayarlar uğraştırıyormuş.ben kendi markamın arayüzünden memnunum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1441349, member: 95971"] Eğim sensörü bu aletlerin tamamında var.ımu sensörü denilen sensör hem eğimi, hem ilerleme yönünü, hem ivmeyi ölçüyor. Opsiyon olan özelliklerden biri açı sensörü.açı sensörü traktörün daha az direksiyon hareketi yapmasını sağlıyor.bir opsiyon özellik daha var ama ne olduğunu hatırlayamadım.opsiyon özellikler olmasa da çok değişen bişey olmuyor, yine dümdüz işçilik oluyor. Eğim konusunda sıkıntı yok. AB hattını her marka eğri olarak çizebilir mi bilgim yok, bendeki alet çiziyor.an kıyısına göre ekim yapabiliyoruz ama ben tüm tarlalarımda düz ab hattıyla çalışıyorum.sıraların ip gibi dümdüz olması bu aletin en büyük esprisi. Donanımsal olarak aletlerin hepsi birbiriyle aynı gibi, markalar arası fark yazılım ve satış sonrası hizmetlerde ortaya çıkıyor. Bazı markalarda aletin arayüzü kullanışlı değilmiş.her tarlada veya her farklı ekipman kullanımında şoförün yapması gereken bazı ayarlar var.bazı markalarda bu ayarlar uğraştırıyormuş.ben kendi markamın arayüzünden memnunum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
Otomatik dümenleme sistemi tercihi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt