PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Otomatik Sayaç Zorunluluğu Erteleniyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="muratcan" data-source="post: 676794" data-attributes="member: 23969"><p><strong>Ynt: Otomatik Sayaç Zorunluluğu Erteleniyor</strong></p><p></p><p>yer altı suyunu denetim altına alacaklarmış 50 yıl dır denetim siz dide ne oldu kafayı takmışlar kuyular yer altını bitiriyormuş boşa akan dereleri getir sene fıratı iç anadoluya akıt sana projesi var maliyeti yüksek diye o projeden vazgeç 2 bin tl ye her çiftçiye saat aldır maksat üzüm yemek degil bagcıyı dövmek</p><p> FIRATI SAKARYA NEHRİNİ CEYHAN NEHRİ NİN KOLLARINI İÇ ANADOLU HAVZASINA İSTİYORUZ MALİYET NEYSE SAYAÇ OLAYINDAN DAHA UCUZA DENK GELİR 5 YIL İÇİNDE MASRAFLARINIZDA ÇIKARTIRIZ SAKSIYI ÇALIŞDIRIN DSİ MEMURLARI MÜDÜRLERİ YER ALTI SUYU BİTİYOR DİYE BAGIRIP ÇAGIRACAGINIZA ÇÖZÜM ÜRETİN YARIN BU KUYULARDAN EVDEKİ SAYAÇLAR GİBİ VERGİ DE ALMAYA KALKARSINIZ BELKİDE AMACIZIN SÜREKLİ PARA VERGİ</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muratcan, post: 676794, member: 23969"] [b]Ynt: Otomatik Sayaç Zorunluluğu Erteleniyor[/b] yer altı suyunu denetim altına alacaklarmış 50 yıl dır denetim siz dide ne oldu kafayı takmışlar kuyular yer altını bitiriyormuş boşa akan dereleri getir sene fıratı iç anadoluya akıt sana projesi var maliyeti yüksek diye o projeden vazgeç 2 bin tl ye her çiftçiye saat aldır maksat üzüm yemek degil bagcıyı dövmek FIRATI SAKARYA NEHRİNİ CEYHAN NEHRİ NİN KOLLARINI İÇ ANADOLU HAVZASINA İSTİYORUZ MALİYET NEYSE SAYAÇ OLAYINDAN DAHA UCUZA DENK GELİR 5 YIL İÇİNDE MASRAFLARINIZDA ÇIKARTIRIZ SAKSIYI ÇALIŞDIRIN DSİ MEMURLARI MÜDÜRLERİ YER ALTI SUYU BİTİYOR DİYE BAGIRIP ÇAGIRACAGINIZA ÇÖZÜM ÜRETİN YARIN BU KUYULARDAN EVDEKİ SAYAÇLAR GİBİ VERGİ DE ALMAYA KALKARSINIZ BELKİDE AMACIZIN SÜREKLİ PARA VERGİ [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Otomatik Sayaç Zorunluluğu Erteleniyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt