PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Otomobilde benzinli mi dizel mi tercih edersiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="7681" data-source="post: 346099" data-attributes="member: 27738"><p><strong>Ynt: Otomobilde benzinli mi dizel mi tercih edersiniz?</strong></p><p></p><p>22.03.2011 tarihinde,1985 model renault 9 otobobilimi satıp yerine 2011 model sıfır km.yeni kasa benzinli bir vw polo aldım. aldığım polo 31000 lira. aynı polonun dizeli de 38000 lira. arabayı almaya gittiğimde acaba benzinlimi dizelmi diye düşünüyordum fakat bayi satış görevlisi bana senede kaçbin km. yapabiliyorsun diye sordu, bende onbini geçmiyorum deyince hiç dizellere falan bakma,senin alacağın araba benzinli olan modeli dedi.senede 40000 km.yi geçmiyorsam dizelin bana uygun olmadığını söyledi tabiki bende benzinliyi tercih ettim. çünkü bu adamlar bunların hesaplamalarını muhakkak ki bizden iyi biliyorlardır diye düşündüm. hala da doğru bir karar vermiş olduğumu düşünüyorum. işleri sürekli yollarda olanlar için tabiki dizel ekonomik olabilir,o da belirli bir süreliğine diye düşünüyorum. çünkü motorları ne kadar teknolojik olursa olsun benzinliler kadar dayanacağını sanmıyorum.sattığım arabam 1985 modeldi ve motorunda hala hiçbir problem yoktu. aynı koşullarda dizel olsaydı şimdiye kadar problemsiz kalırmıydı dersiniz?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="7681, post: 346099, member: 27738"] [b]Ynt: Otomobilde benzinli mi dizel mi tercih edersiniz?[/b] 22.03.2011 tarihinde,1985 model renault 9 otobobilimi satıp yerine 2011 model sıfır km.yeni kasa benzinli bir vw polo aldım. aldığım polo 31000 lira. aynı polonun dizeli de 38000 lira. arabayı almaya gittiğimde acaba benzinlimi dizelmi diye düşünüyordum fakat bayi satış görevlisi bana senede kaçbin km. yapabiliyorsun diye sordu, bende onbini geçmiyorum deyince hiç dizellere falan bakma,senin alacağın araba benzinli olan modeli dedi.senede 40000 km.yi geçmiyorsam dizelin bana uygun olmadığını söyledi tabiki bende benzinliyi tercih ettim. çünkü bu adamlar bunların hesaplamalarını muhakkak ki bizden iyi biliyorlardır diye düşündüm. hala da doğru bir karar vermiş olduğumu düşünüyorum. işleri sürekli yollarda olanlar için tabiki dizel ekonomik olabilir,o da belirli bir süreliğine diye düşünüyorum. çünkü motorları ne kadar teknolojik olursa olsun benzinliler kadar dayanacağını sanmıyorum.sattığım arabam 1985 modeldi ve motorunda hala hiçbir problem yoktu. aynı koşullarda dizel olsaydı şimdiye kadar problemsiz kalırmıydı dersiniz? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
Otomobilde benzinli mi dizel mi tercih edersiniz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt