PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Öyle kucaklanamz böyle kucaklanır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 598416" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: Öyle kucaklanamz böyle kucaklanır</strong></p><p></p><p>bu gün bir haber vardı </p><p></p><p>TÜRK -AZERİ ORDUSU Geliyor diye....Azerbaycan VE Türkiye nin ortak askeri birlik kurmak için çalışmalar başlattığı iddia edildi diye..</p><p>Azerbaycan basına demeç veren ise Azerbaycan Milli Meclis Güvenlik ve Savunma Komitesi üyesi Zahit Oruç...</p><p>İki TÜRK Devleti ortak askeri bir güç oluşturmayı amaçladığını söylemiş.....</p><p>Komitenin diğer üyeleride destek vermişler....</p><p>bizde destyek veriyor ve ayakta alkışlıyorum alk-*s alk-*s alk-*s</p><p></p><p>Büyük Türk İslam İmparatorluğuna doğru koşar adım durmadan yorulmadan gidiyoruz inşaallah...</p><p> o hainleri temizleyerek yok ederek gömerek gidiyoruz ....</p><p>o 20 milyon hain dediğiniz amerkanın yalan hayaliyle yaşıyorlar size devlet kuracağız diye amerika ilk önce kendine baksın bir çıngı gelir düşerde denizleri taşısan söndürmez </p><p></p><p>midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmasınlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 598416, member: 28829"] [b]Ynt: Öyle kucaklanamz böyle kucaklanır[/b] bu gün bir haber vardı TÜRK -AZERİ ORDUSU Geliyor diye....Azerbaycan VE Türkiye nin ortak askeri birlik kurmak için çalışmalar başlattığı iddia edildi diye.. Azerbaycan basına demeç veren ise Azerbaycan Milli Meclis Güvenlik ve Savunma Komitesi üyesi Zahit Oruç... İki TÜRK Devleti ortak askeri bir güç oluşturmayı amaçladığını söylemiş..... Komitenin diğer üyeleride destek vermişler.... bizde destyek veriyor ve ayakta alkışlıyorum alk-*s alk-*s alk-*s Büyük Türk İslam İmparatorluğuna doğru koşar adım durmadan yorulmadan gidiyoruz inşaallah... o hainleri temizleyerek yok ederek gömerek gidiyoruz .... o 20 milyon hain dediğiniz amerkanın yalan hayaliyle yaşıyorlar size devlet kuracağız diye amerika ilk önce kendine baksın bir çıngı gelir düşerde denizleri taşısan söndürmez midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmasınlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Öyle kucaklanamz böyle kucaklanır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt