PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2011
Sorular - Sorunlar
oyundaki görüntü sorunu hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="beşiktaş_ata" data-source="post: 340157" data-attributes="member: 16163"><p><strong>Ynt: oyundaki görüntü sorunu hakkında</strong></p><p></p><p>arkadaşım ben sana yardımcı olmaya çalışayım.</p><p>1. ben oyun ilk çıktığında böyle bir sorun yaşamıyordum. yani almanca versiyonunda. ne zaman ingilizce versiyonuna geçtim bu sorun bende de oluştu.</p><p>2. almanca versiyonundan ingilizce versiyonuna geçince haliyle güncel patch ler ortaya çıktı örneğin 2.0, 2.2 update leri yükleyince tekrar bu sorunla karşılaştım. aslında hiç patch filan yüklemeyeceksin oyunu orijinal haliyle oynayacaksın.</p><p>3. oyuna renk katmak amacıyla mod lar yüklemeye karar verdim fakat bazı modlar var ki çok kalitesiz o da oyunun ekranında kötü şeyler yaratıyor.</p><p>4. ise benimde böyle sorunum olmasına karşın ben oynamaya devam ediyorum. oyuna pek müdahalesi olmuyor. </p><p>ben şimdi ingilizce versiyonundan vazgeçip oyunun çıktığı ilk günkü gibi (almanca versiyonu) oynamaya başlayacağım. </p><p>umarım bu kadar şey sana faydası dokunur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beşiktaş_ata, post: 340157, member: 16163"] [b]Ynt: oyundaki görüntü sorunu hakkında[/b] arkadaşım ben sana yardımcı olmaya çalışayım. 1. ben oyun ilk çıktığında böyle bir sorun yaşamıyordum. yani almanca versiyonunda. ne zaman ingilizce versiyonuna geçtim bu sorun bende de oluştu. 2. almanca versiyonundan ingilizce versiyonuna geçince haliyle güncel patch ler ortaya çıktı örneğin 2.0, 2.2 update leri yükleyince tekrar bu sorunla karşılaştım. aslında hiç patch filan yüklemeyeceksin oyunu orijinal haliyle oynayacaksın. 3. oyuna renk katmak amacıyla mod lar yüklemeye karar verdim fakat bazı modlar var ki çok kalitesiz o da oyunun ekranında kötü şeyler yaratıyor. 4. ise benimde böyle sorunum olmasına karşın ben oynamaya devam ediyorum. oyuna pek müdahalesi olmuyor. ben şimdi ingilizce versiyonundan vazgeçip oyunun çıktığı ilk günkü gibi (almanca versiyonu) oynamaya başlayacağım. umarım bu kadar şey sana faydası dokunur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2011
Sorular - Sorunlar
oyundaki görüntü sorunu hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt