PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
ÖZDÖKEN Model Ayarlanabilir Teleskopik Havalı Mibzer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="unsal" data-source="post: 696681" data-attributes="member: 26025"><p><strong>Ynt: ÖZDÖKEN Model Ayarlanabilir Teleskopik Havalı Mibzer</strong></p><p></p><p>Soyle dusundugumuzde bu tip hassas konularda ekim, ilaçlama gibi benim sahsi tercihim yabancı kendii ispatlamış markalar oluyor tabi ekonomik durumlarda seçimde etken olabiliyor</p><p>Bende 2 yasında sakalak mibzer var daha ben sıra uzerini 15 cm ayarlayıp butun tohumların 15 cm de oldugnu gormedim mısır ekiminde 1 metrde 7 taneyi yerleştiriyor ama biri 12 cm biri 17 cm gibi tabi söför traktor etkenmidir degilmidir daha anlayamdım bu işte </p><p>1000 dekar sıraya ekim yapıyorum</p><p>Urun deseni olarak </p><p>Pamuk 75 cm ye </p><p>Mısır 70 cm ye </p><p>Soya 65 cm ye ekilmesi tavsiye ediliyor</p><p>Bendeki mibzer 72 cm ye ayarlı hepsini 72 cmye ekiyoruz bende ekimi calısan mısır ve soya soyada daha yeniyim verim arttırma denemeleim suruyor sık ekim denemem gereken konulardan birtanesi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="unsal, post: 696681, member: 26025"] [b]Ynt: ÖZDÖKEN Model Ayarlanabilir Teleskopik Havalı Mibzer[/b] Soyle dusundugumuzde bu tip hassas konularda ekim, ilaçlama gibi benim sahsi tercihim yabancı kendii ispatlamış markalar oluyor tabi ekonomik durumlarda seçimde etken olabiliyor Bende 2 yasında sakalak mibzer var daha ben sıra uzerini 15 cm ayarlayıp butun tohumların 15 cm de oldugnu gormedim mısır ekiminde 1 metrde 7 taneyi yerleştiriyor ama biri 12 cm biri 17 cm gibi tabi söför traktor etkenmidir degilmidir daha anlayamdım bu işte 1000 dekar sıraya ekim yapıyorum Urun deseni olarak Pamuk 75 cm ye Mısır 70 cm ye Soya 65 cm ye ekilmesi tavsiye ediliyor Bendeki mibzer 72 cm ye ayarlı hepsini 72 cmye ekiyoruz bende ekimi calısan mısır ve soya soyada daha yeniyim verim arttırma denemeleim suruyor sık ekim denemem gereken konulardan birtanesi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
ÖZDÖKEN Model Ayarlanabilir Teleskopik Havalı Mibzer
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt