PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Özel hastanelerde, 9 hastalık için para ödenmeyecek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sami ÖZKAN" data-source="post: 471590" data-attributes="member: 6764"><p><strong>Ynt: Özel hastanelerde, 9 hastalık için para ödenmeyecek</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>BU NANKÖRLÜKTEN NE ANLIYONUZ ANLAMIYORUM ALLAH RAĞZI OLSUN DİYECEĞİNİZ YERDE MAYDONOZ OLUYONUZ</p><p>bundan ikiyıl önce kolumu spral makinası yarıya kadar kesti yarım gün uğraştı acilde bir cerrah ameliyat gibi16 dikiş atıldı 8 içine 8 dışına sağlık güvencem yok dedin saten acil bedava dediler bu benim başıma gelen hadise 14 yıl önce biraderim ağaçtan düştü corum ankaraya gönderdi ambulans bile vermedi iki poşet kan ttık arabanın camından burnundan gelen kan kolunda serum ibni sinaya girdik bayıldı onu al bunu al ameliyat şo şu derken bize bir tarla sattırdılar harcattılar biz bunları unutamayız şimdi isteyen istediği yerde elini kolunu sallayarak tedavisini oluyor önce cenazeni bile kurtaramıyordun parasını ödemeden biraz yiğidin hakkını verin inkar inkar inkar nereye kadar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sami ÖZKAN, post: 471590, member: 6764"] [b]Ynt: Özel hastanelerde, 9 hastalık için para ödenmeyecek[/b] BU NANKÖRLÜKTEN NE ANLIYONUZ ANLAMIYORUM ALLAH RAĞZI OLSUN DİYECEĞİNİZ YERDE MAYDONOZ OLUYONUZ bundan ikiyıl önce kolumu spral makinası yarıya kadar kesti yarım gün uğraştı acilde bir cerrah ameliyat gibi16 dikiş atıldı 8 içine 8 dışına sağlık güvencem yok dedin saten acil bedava dediler bu benim başıma gelen hadise 14 yıl önce biraderim ağaçtan düştü corum ankaraya gönderdi ambulans bile vermedi iki poşet kan ttık arabanın camından burnundan gelen kan kolunda serum ibni sinaya girdik bayıldı onu al bunu al ameliyat şo şu derken bize bir tarla sattırdılar harcattılar biz bunları unutamayız şimdi isteyen istediği yerde elini kolunu sallayarak tedavisini oluyor önce cenazeni bile kurtaramıyordun parasını ödemeden biraz yiğidin hakkını verin inkar inkar inkar nereye kadar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Özel hastanelerde, 9 hastalık için para ödenmeyecek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt