PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Özel hastanelerde, 9 hastalık için para ödenmeyecek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 471852" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: Özel hastanelerde, 9 hastalık için para ödenmeyecek</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Anamda bel fıtığı var.Denizlide Pamukkale üniversitesinede iyi bir prof. var dediler.Gittik.prof. bakmaz asistanları bakar.dediler.Ama yinede özel sekreterini arayın dediler.bak bak bak.Aradım.200 tl karşılığı bakarız dedi sekreter.</p><p>Mahalle arasında gizli bir yerde hiç tanımadığım bir bayana elden 200 tl verdim.</p><p>kadın Hastanede prof. odası önünde bekle dedi.Hasteneye giriş yapmak için prof.tan imzalı kaşeli not alıyorsun.doktor kapısında beklerken 200 ü vermeyen yada veremeyenler vardı.doktor onlara kesinlikle bakıyor.geri çeviriyor. biz beklerken Bir kız geldi 15-17 yaşlarında bir kız çocuğu geldi. sekretere benim 100 tl param var. kalanını yarın versem anneme bakarmısınız dedi.Sekreter eğer para vermezsen seni bu kapıdan sokmam dedi.</p><p>vel hasıl girdik prof.a MR kan tahlil ve filmler istedi. 15 gün MR sırası bekledik.birde gece 24.00 te.gündüz olsa sıra bir ay atıyormuş.MR çekildi.20 günde sonuç bekledik.;Acil hasta olsan 1 ay sonuç beklerken ölüp gidecen.sonuçları aldık.doktora gidecez. Anamın ameliyat olması gerekiyormuş.Önce ben yapamam dedi prof.Sonra 1800 tl bıçak parası verirseniz.özel hastanenin birinde yaparım demiş anama.</p><p>yukarıdaki olaylar kasım,aralık 2011 de gerçekleşmiştir. Burası başka bir Türkiye ozaman.</p><p></p><p>bu prof. 200 tl karşılığı belkide günde 100 kişiye bakıyor.öğlene kadar sıra bekliyorsun.O zaman maaşı neden alıyor.Sekreter kapıya dikelmiş.Dün bacanağına bile para ile baktı diye sürekli insanlara telkinde bulunuyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 471852, member: 7396"] [b]Ynt: Özel hastanelerde, 9 hastalık için para ödenmeyecek[/b] Anamda bel fıtığı var.Denizlide Pamukkale üniversitesinede iyi bir prof. var dediler.Gittik.prof. bakmaz asistanları bakar.dediler.Ama yinede özel sekreterini arayın dediler.bak bak bak.Aradım.200 tl karşılığı bakarız dedi sekreter. Mahalle arasında gizli bir yerde hiç tanımadığım bir bayana elden 200 tl verdim. kadın Hastanede prof. odası önünde bekle dedi.Hasteneye giriş yapmak için prof.tan imzalı kaşeli not alıyorsun.doktor kapısında beklerken 200 ü vermeyen yada veremeyenler vardı.doktor onlara kesinlikle bakıyor.geri çeviriyor. biz beklerken Bir kız geldi 15-17 yaşlarında bir kız çocuğu geldi. sekretere benim 100 tl param var. kalanını yarın versem anneme bakarmısınız dedi.Sekreter eğer para vermezsen seni bu kapıdan sokmam dedi. vel hasıl girdik prof.a MR kan tahlil ve filmler istedi. 15 gün MR sırası bekledik.birde gece 24.00 te.gündüz olsa sıra bir ay atıyormuş.MR çekildi.20 günde sonuç bekledik.;Acil hasta olsan 1 ay sonuç beklerken ölüp gidecen.sonuçları aldık.doktora gidecez. Anamın ameliyat olması gerekiyormuş.Önce ben yapamam dedi prof.Sonra 1800 tl bıçak parası verirseniz.özel hastanenin birinde yaparım demiş anama. yukarıdaki olaylar kasım,aralık 2011 de gerçekleşmiştir. Burası başka bir Türkiye ozaman. bu prof. 200 tl karşılığı belkide günde 100 kişiye bakıyor.öğlene kadar sıra bekliyorsun.O zaman maaşı neden alıyor.Sekreter kapıya dikelmiş.Dün bacanağına bile para ile baktı diye sürekli insanlara telkinde bulunuyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Özel hastanelerde, 9 hastalık için para ödenmeyecek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt