PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Özellesen Alpullu Şeker Fabrikası açılışına muhalefet milletvekilleri katildi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erkunt_34" data-source="post: 1293994" data-attributes="member: 82419"><p>O fabrikadaki durumu ogrenseydim onuda yazardım , önceki mesajlarimda özelleştirme konusunda kivirmadan gayet net bir şekilde durusumu ortaya koydum , bir zahmet okuyun , bu fabrikada durumun farklı olduguda pek yok , diğerleri calisiyor demişsiniz , bu fabrikada bir takım güç odakları istemediği için , basiretsiz bir takım görevliler yüzünden bu duruma düştü veya düşürüldü , çok net bir şekilde bölgede güya kimsenin sevmediği bir ticari oluşuma satıldı , bu ticari oluşuma guya başta muhalefet olmak üzere herkes karşı , daha önceden bölgede Atatürk zamanında kurulan ondan miras çiftliği aldı , hatta muhalefet partisi öncülüğünde protestolar düzenlendi bu çiftlik satışı için , bu fabrikanın durumu içinse önce eşek bilerek bir takım çevrelerce kaybettirildi yada saklandı diyelim , şimdi değerinin altında satılarak birileri mal sahibi yapıldı , neymiş fabrikanın çalışacağına sevinmeliymis ciftciler , fabrika zaten çiftçilerden çalındı , ironi burda zaten , ben sadece burda iktidar veya muhalefet görüşüne sahip insanlardan , muhalefet başta olmak üzere ilkeli bir duruş sergileyip duyumu ayiplamasini umuyorken , ama sen öyle diyorsun ama... , Aslında öyle değil... , Sen yanlış biliyorsun , aslında MV ler oraya su sebeple gitmişlerdir belkili yaklaşımlar görüyorum , bazi kesimler ayna yüzlerine tutulmasından rahatsız olmuş gibi , korkmayın doğruyu söylemek sizin a partili veya b partili olma gorusunuzu zedelemez , bilmem kendimi anlatabildim mi? Sadece yazarak iletişim zor , bazen kelimeler yetersiz kalıyor .</p><p>Kendinize a parti , b parti şapkası takmadan önce , çiftçi şapkası takın , öyle düşünün bu olayda , partiler gelip geçer ama ciftcilik kalici</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erkunt_34, post: 1293994, member: 82419"] O fabrikadaki durumu ogrenseydim onuda yazardım , önceki mesajlarimda özelleştirme konusunda kivirmadan gayet net bir şekilde durusumu ortaya koydum , bir zahmet okuyun , bu fabrikada durumun farklı olduguda pek yok , diğerleri calisiyor demişsiniz , bu fabrikada bir takım güç odakları istemediği için , basiretsiz bir takım görevliler yüzünden bu duruma düştü veya düşürüldü , çok net bir şekilde bölgede güya kimsenin sevmediği bir ticari oluşuma satıldı , bu ticari oluşuma guya başta muhalefet olmak üzere herkes karşı , daha önceden bölgede Atatürk zamanında kurulan ondan miras çiftliği aldı , hatta muhalefet partisi öncülüğünde protestolar düzenlendi bu çiftlik satışı için , bu fabrikanın durumu içinse önce eşek bilerek bir takım çevrelerce kaybettirildi yada saklandı diyelim , şimdi değerinin altında satılarak birileri mal sahibi yapıldı , neymiş fabrikanın çalışacağına sevinmeliymis ciftciler , fabrika zaten çiftçilerden çalındı , ironi burda zaten , ben sadece burda iktidar veya muhalefet görüşüne sahip insanlardan , muhalefet başta olmak üzere ilkeli bir duruş sergileyip duyumu ayiplamasini umuyorken , ama sen öyle diyorsun ama... , Aslında öyle değil... , Sen yanlış biliyorsun , aslında MV ler oraya su sebeple gitmişlerdir belkili yaklaşımlar görüyorum , bazi kesimler ayna yüzlerine tutulmasından rahatsız olmuş gibi , korkmayın doğruyu söylemek sizin a partili veya b partili olma gorusunuzu zedelemez , bilmem kendimi anlatabildim mi? Sadece yazarak iletişim zor , bazen kelimeler yetersiz kalıyor . Kendinize a parti , b parti şapkası takmadan önce , çiftçi şapkası takın , öyle düşünün bu olayda , partiler gelip geçer ama ciftcilik kalici [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Özellesen Alpullu Şeker Fabrikası açılışına muhalefet milletvekilleri katildi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt