PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
PAHALANAN MAZOTA ÇARE?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="HEMA 60" data-source="post: 325959" data-attributes="member: 20266"><p><strong>Ynt: PAHALANAN MAZOTA ÇARE?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p> arkadasım bizim köyde bi traktörcü 3 4 senedir sürekli kullanır mf 265 e daha bi sorun cıkmadı beende hema 5875 e yeni kullanmaya basaldım oda aynı seyi söylüydo yüksek vitesde motor rampa cekişi düşüyor dedi aynısını bende hemada farkettm ama düşük viteslerde bi fark yok yani aynı pullugu mazotta daa aynı cekiyo yagdada yalnız motor sogukken biraz rolanti düşüyor ısınınca düzeliyor bende bi kaç tamirciye danıstım 2 ayda bir kaliteli enjektör temizleyici kullanırsam bir sorun olmayacagını söyledi aksi halde kurum baglar dedi...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HEMA 60, post: 325959, member: 20266"] [b]Ynt: PAHALANAN MAZOTA ÇARE?[/b] arkadasım bizim köyde bi traktörcü 3 4 senedir sürekli kullanır mf 265 e daha bi sorun cıkmadı beende hema 5875 e yeni kullanmaya basaldım oda aynı seyi söylüydo yüksek vitesde motor rampa cekişi düşüyor dedi aynısını bende hemada farkettm ama düşük viteslerde bi fark yok yani aynı pullugu mazotta daa aynı cekiyo yagdada yalnız motor sogukken biraz rolanti düşüyor ısınınca düzeliyor bende bi kaç tamirciye danıstım 2 ayda bir kaliteli enjektör temizleyici kullanırsam bir sorun olmayacagını söyledi aksi halde kurum baglar dedi... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
PAHALANAN MAZOTA ÇARE?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt