PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
PAHALANAN MAZOTA ÇARE?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tcct2009" data-source="post: 326015" data-attributes="member: 29200"><p><strong>Ynt: PAHALANAN MAZOTA ÇARE?</strong></p><p></p><p>slm arkadaşlae anıza ekim denbahsediyosunuz tasarruf için hiç yapanınız varmı? o işler öyle basit deyil. ben sebzede yetişdiriyorum yeşillik vs. öceliğim havuç. hadi. anıztarlaya sebze ekişi yapın bakalım valla bırık mahülü ottan başkabişey olmaz 50 dnm lük tarladaki yeşillik ekişini top lasan 5dnm bulmaz gördünmü anıza ekişim karını 3700 lük mazot birde 10 000 tl olur buhükümet çifçiyi bitirecek bununn anlaşması 2004 de yapıldı. ülke halkının yüzde 70 i tarımdan bişekilde para kazanıyo.? bunu büyük entekre şirket lere dönüştürüp. büyük arazisi olmayab şuan için aşamalı gidiyordabi 50dm den altı diyece destek yok yarın bu kişi başı 100.200.300.400...... çıkacak sonra tarımı şirketleş dirip tekellere dönüştürecekler. sonuç neye varacak.?burada. (yüz70 olan) tarımlauğraşı (yüde 20 lerekadar) indirecekler. bu kesin bişey avrupa uyum yasa sına attıkları imzadırr kaçsenedir uymayaçalışıyoruzyaa.. kısaca zengin daha zengin bişlerde eskşden çifçilikyapar dık torunlarbunu bilsindiye. (10m karelik) hobi bahçeleri yapacağız. eğer buhükümet deyişmezse bukesinvekesin olacak. ( hayvancılığadabakın takip edin krediveriyorlar hibeli sesslendiriyolar git müracat et . alamazsın bir yılönce sana sormadan bişey istemeden (çks) ile verdikleri paraları bile alamassın malvarlı ister. ev.arsa. şehirdenhaa yapacagın işin kayıtedilmesini ister sicilyani toprak isternormalin ikikatı yani vermemek için herşeyi yapar çünkü bu ülkede trımlauraşan insan çokkkkk allah yardım etsin hepimizee</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tcct2009, post: 326015, member: 29200"] [b]Ynt: PAHALANAN MAZOTA ÇARE?[/b] slm arkadaşlae anıza ekim denbahsediyosunuz tasarruf için hiç yapanınız varmı? o işler öyle basit deyil. ben sebzede yetişdiriyorum yeşillik vs. öceliğim havuç. hadi. anıztarlaya sebze ekişi yapın bakalım valla bırık mahülü ottan başkabişey olmaz 50 dnm lük tarladaki yeşillik ekişini top lasan 5dnm bulmaz gördünmü anıza ekişim karını 3700 lük mazot birde 10 000 tl olur buhükümet çifçiyi bitirecek bununn anlaşması 2004 de yapıldı. ülke halkının yüzde 70 i tarımdan bişekilde para kazanıyo.? bunu büyük entekre şirket lere dönüştürüp. büyük arazisi olmayab şuan için aşamalı gidiyordabi 50dm den altı diyece destek yok yarın bu kişi başı 100.200.300.400...... çıkacak sonra tarımı şirketleş dirip tekellere dönüştürecekler. sonuç neye varacak.?burada. (yüz70 olan) tarımlauğraşı (yüde 20 lerekadar) indirecekler. bu kesin bişey avrupa uyum yasa sına attıkları imzadırr kaçsenedir uymayaçalışıyoruzyaa.. kısaca zengin daha zengin bişlerde eskşden çifçilikyapar dık torunlarbunu bilsindiye. (10m karelik) hobi bahçeleri yapacağız. eğer buhükümet deyişmezse bukesinvekesin olacak. ( hayvancılığadabakın takip edin krediveriyorlar hibeli sesslendiriyolar git müracat et . alamazsın bir yılönce sana sormadan bişey istemeden (çks) ile verdikleri paraları bile alamassın malvarlı ister. ev.arsa. şehirdenhaa yapacagın işin kayıtedilmesini ister sicilyani toprak isternormalin ikikatı yani vermemek için herşeyi yapar çünkü bu ülkede trımlauraşan insan çokkkkk allah yardım etsin hepimizee [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
PAHALANAN MAZOTA ÇARE?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt