PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
PAHALANAN MAZOTA ÇARE?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 326125" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: PAHALANAN MAZOTA ÇARE?</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bu mazot işi tüm çiftçilerimizin beline yük olmaya başladı. bende 3 traktör 1 6 tonluk kamyonet</p><p> 1 de wolsvagen transporter var bu güne kadar 1 defa 10 numara yağ denilen mazot tan kullandım hiç </p><p>hoşuma gitmedi birdaha almadım ama dünkü zamlardan sonra bu yağ işini bir daha denedim.</p><p>dün transporterın deposuna 60 lt çok ince yağ+ 20 lt kırsal mazot koydum şuan için gayet memnunum</p><p>sadece bu yağı kullansam yine yakacak gibi, yağın fiyatı 2.75 biraz yüksek ama kaliteli, daha hesaplılarıda var</p><p>o geçen yıl denediklerim onlarda araç çok duman atıyor ve hatta çalışmasıda değiştiyor moyorun, şimdilik</p><p>bir sorun yok. 1 depo mazot ile ortalama 950 km yol yapıyor bu araç, bu yağlada aynı km yi yapabilir isem</p><p>traktörlerimde de kullanmayı düşünüyorum.</p><p>80 lt mazot x 3.70=296 tl/ 950 km=311 krş km ye</p><p>80 lt yağ x 2.75 = 220 tl/ 950 km=231 krş km ye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 326125, member: 18947"] [b]Ynt: PAHALANAN MAZOTA ÇARE?[/b] arkadaşlar bu mazot işi tüm çiftçilerimizin beline yük olmaya başladı. bende 3 traktör 1 6 tonluk kamyonet 1 de wolsvagen transporter var bu güne kadar 1 defa 10 numara yağ denilen mazot tan kullandım hiç hoşuma gitmedi birdaha almadım ama dünkü zamlardan sonra bu yağ işini bir daha denedim. dün transporterın deposuna 60 lt çok ince yağ+ 20 lt kırsal mazot koydum şuan için gayet memnunum sadece bu yağı kullansam yine yakacak gibi, yağın fiyatı 2.75 biraz yüksek ama kaliteli, daha hesaplılarıda var o geçen yıl denediklerim onlarda araç çok duman atıyor ve hatta çalışmasıda değiştiyor moyorun, şimdilik bir sorun yok. 1 depo mazot ile ortalama 950 km yol yapıyor bu araç, bu yağlada aynı km yi yapabilir isem traktörlerimde de kullanmayı düşünüyorum. 80 lt mazot x 3.70=296 tl/ 950 km=311 krş km ye 80 lt yağ x 2.75 = 220 tl/ 950 km=231 krş km ye [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
PAHALANAN MAZOTA ÇARE?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt