PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
PAHALANAN MAZOTA ÇARE?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omeryucel" data-source="post: 326383" data-attributes="member: 28969"><p><strong>Ynt: PAHALANAN MAZOTA ÇARE?</strong></p><p></p><p>mazota çare diye konu açmışız alternatif hatta bana kalırsa çiftçinin kullanması gereken bio dizeli onca mesaj içinde sadece 1 kere gördüm.</p><p>2006 yılında iki adet 683DT aldım.Deposu daha bırak euro dizeli kırsalı bile görmedi.Toplum olarak yeniliklere kapalıyız kimse itiraz etmesin bu konuda.Kaç kişi araştırdı bio dizeli soruyorum.</p><p></p><p> Kısa bş hesap çıkarayım yanlış olduğum noktaları söyleyin bana:</p><p>yıllık yakıt ihtiyacım toplam 16.000 litre</p><p>5 yıldır tamamını bio dizelden karşıladım ve litre maliyeti 1.5 lira.</p><p>Mazot kullansaydım ortalama 3 liradan hesapla 16000x5x3=240.000 lira.</p><p>Bio dizel maliyeti 16000x5x1.5=120.000 lira.</p><p>Traktörlerin ikisini toplam 90.000 liraya aldım.Traktörler tüm ölse 5 yılda kar 30.000 lira.</p><p>Pompaları kontrol amaçlı söktürdüm geçen yıl emin olun hiç bi sorun yok.Traktörlerde hiç sorun yok isteyene fotoğraf video bile çekebilirim özel olarak.</p><p>Sadece maksimum yükte %3 ila %7 arasında güç kaybı var.</p><p></p><p>Ben ziraat mühendisiyim ve bio dizel konusunda uzmanlığım var.Tüm soru ve sorunlarınızı nasıl sistem kurulacağını sorabilirsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omeryucel, post: 326383, member: 28969"] [b]Ynt: PAHALANAN MAZOTA ÇARE?[/b] mazota çare diye konu açmışız alternatif hatta bana kalırsa çiftçinin kullanması gereken bio dizeli onca mesaj içinde sadece 1 kere gördüm. 2006 yılında iki adet 683DT aldım.Deposu daha bırak euro dizeli kırsalı bile görmedi.Toplum olarak yeniliklere kapalıyız kimse itiraz etmesin bu konuda.Kaç kişi araştırdı bio dizeli soruyorum. Kısa bş hesap çıkarayım yanlış olduğum noktaları söyleyin bana: yıllık yakıt ihtiyacım toplam 16.000 litre 5 yıldır tamamını bio dizelden karşıladım ve litre maliyeti 1.5 lira. Mazot kullansaydım ortalama 3 liradan hesapla 16000x5x3=240.000 lira. Bio dizel maliyeti 16000x5x1.5=120.000 lira. Traktörlerin ikisini toplam 90.000 liraya aldım.Traktörler tüm ölse 5 yılda kar 30.000 lira. Pompaları kontrol amaçlı söktürdüm geçen yıl emin olun hiç bi sorun yok.Traktörlerde hiç sorun yok isteyene fotoğraf video bile çekebilirim özel olarak. Sadece maksimum yükte %3 ila %7 arasında güç kaybı var. Ben ziraat mühendisiyim ve bio dizel konusunda uzmanlığım var.Tüm soru ve sorunlarınızı nasıl sistem kurulacağını sorabilirsiniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
PAHALANAN MAZOTA ÇARE?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt