PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
palazoğlu römork
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 1006020" data-attributes="member: 6"><p>Bizde var kullanıyoruz. Şuan için pek bir sıkıntısı olmadı. Ama Palazoğlu' nda benim gözlemlediğim. Çeşitli üretimleri oluyor. Yani alırken taban saçıdır, şase kalınlığıdır bu tür konulara dikkat ederek almanızı tavsiye ederim. Bizim römorkumuz mesela biraz özel yapım. Lastikleri ve jantları tır tipi. Arka kapak ve ilaveler fonksiyonlu. Şasesi daha etli. Biz ikinci el aldık. O zaman yaptıran adam o şekilde yaptırmış. Çevrede aynı tip olanları bazen inceliyorum. Bizimkisi kadar sağlam durmuyorlar. O yüzden sizde alırken dikkat ederek alın. Aynı şekilde köyümüzde iki tane 6 tonluk tek dingilli var. Farklı senelerde alındılar. İkisini inceleyince bariz fark var. Bir tanesinin ön ok kısmında çatlaklar oluştu. Daha ince malzeme kullanılmış. Alırken bir de kapaklarına ilavelerine bakın. İyi açılıp kapanıyor mu? Genelde Palazoğlu' nda o problemler eskiden oluyordu. İlla arka kapak sürtüyordu. Fabrikasyon olduğuna pek dikkat etmiyorlardı. Şimdilerde kaliteyi arttırdılar. Heralde o sorunlar kalmamıştır. Ama siz yinede inceleyerek alın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 1006020, member: 6"] Bizde var kullanıyoruz. Şuan için pek bir sıkıntısı olmadı. Ama Palazoğlu' nda benim gözlemlediğim. Çeşitli üretimleri oluyor. Yani alırken taban saçıdır, şase kalınlığıdır bu tür konulara dikkat ederek almanızı tavsiye ederim. Bizim römorkumuz mesela biraz özel yapım. Lastikleri ve jantları tır tipi. Arka kapak ve ilaveler fonksiyonlu. Şasesi daha etli. Biz ikinci el aldık. O zaman yaptıran adam o şekilde yaptırmış. Çevrede aynı tip olanları bazen inceliyorum. Bizimkisi kadar sağlam durmuyorlar. O yüzden sizde alırken dikkat ederek alın. Aynı şekilde köyümüzde iki tane 6 tonluk tek dingilli var. Farklı senelerde alındılar. İkisini inceleyince bariz fark var. Bir tanesinin ön ok kısmında çatlaklar oluştu. Daha ince malzeme kullanılmış. Alırken bir de kapaklarına ilavelerine bakın. İyi açılıp kapanıyor mu? Genelde Palazoğlu' nda o problemler eskiden oluyordu. İlla arka kapak sürtüyordu. Fabrikasyon olduğuna pek dikkat etmiyorlardı. Şimdilerde kaliteyi arttırdılar. Heralde o sorunlar kalmamıştır. Ama siz yinede inceleyerek alın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
palazoğlu römork
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt