PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Pamukta ihanet politikası…
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 137913" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: Pamukta ihanet politikası…</strong></p><p></p><p>Türkiye’de pamuk üretiminin yarı yarıya azalmasında, ithalat rekortmeni olmasında birinci sorumlu ABD’nin bu politikası ve buna onay veren Türkiye’deki politikacılardır, bürokratlardır.</p><p>pamugun nerden geldıgının onemı yok bence aynı durumda mısırda var kımın rant sagladıgı pamugu bılmıyorum bana yabancı </p><p>mısırdakı oyunu bılıyorum kamoyunda cargıll yasası sıkca konusuldu bılıyorsunuz </p><p>kımdır bu cargıll tohum uretıcısı abd menselı hatta puştun (buşş) BUYUK HISSEDARI OLDUGU BIR FIRMA </p><p>ee demeyı n cargıl akp hukumetı basa gectıkden sonra bursa karacabeyde 1 sınıf tarım arazısıne faprıkayı kurdu neyse kursun bakalım kara gunler ondan sonra başladı zaten balıye bakanımızın cocukları ne hıkmetse gıda urunlerıne ılgı sardılar cesıtlı tesısler (paravan)kurdular abd den usulsuz yollarla hala 2 mılyon ton cıvarı mısır ıthal edılerek (gdo suyla oynanmış mısır)glıkoz uretımı yapıyorlar parayı kımler kazanıyor dersınız yorum sızın akp degılmı tatlandırıcı kotasını %50 arttıran</p><p>daha bıtmedı başbakanı bılıyorsunuz ulker urunlerının dagıtıcı fırmalıgını yapıyordu bu fırmayını kallavı fıyata 2mılyon dolara cargıle sattı ya rant nasıl saglanır kose nasıl donulur basbakan ve kurmaylarından sormak gerekır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 137913, member: 4065"] [b]Ynt: Pamukta ihanet politikası…[/b] Türkiye’de pamuk üretiminin yarı yarıya azalmasında, ithalat rekortmeni olmasında birinci sorumlu ABD’nin bu politikası ve buna onay veren Türkiye’deki politikacılardır, bürokratlardır. pamugun nerden geldıgının onemı yok bence aynı durumda mısırda var kımın rant sagladıgı pamugu bılmıyorum bana yabancı mısırdakı oyunu bılıyorum kamoyunda cargıll yasası sıkca konusuldu bılıyorsunuz kımdır bu cargıll tohum uretıcısı abd menselı hatta puştun (buşş) BUYUK HISSEDARI OLDUGU BIR FIRMA ee demeyı n cargıl akp hukumetı basa gectıkden sonra bursa karacabeyde 1 sınıf tarım arazısıne faprıkayı kurdu neyse kursun bakalım kara gunler ondan sonra başladı zaten balıye bakanımızın cocukları ne hıkmetse gıda urunlerıne ılgı sardılar cesıtlı tesısler (paravan)kurdular abd den usulsuz yollarla hala 2 mılyon ton cıvarı mısır ıthal edılerek (gdo suyla oynanmış mısır)glıkoz uretımı yapıyorlar parayı kımler kazanıyor dersınız yorum sızın akp degılmı tatlandırıcı kotasını %50 arttıran daha bıtmedı başbakanı bılıyorsunuz ulker urunlerının dagıtıcı fırmalıgını yapıyordu bu fırmayını kallavı fıyata 2mılyon dolara cargıle sattı ya rant nasıl saglanır kose nasıl donulur basbakan ve kurmaylarından sormak gerekır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Pamukta ihanet politikası…
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt