PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Pancar makinesi hangi modelinden alayım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GENCUS" data-source="post: 441790" data-attributes="member: 8740"><p><strong>Ynt: Pancar makinesi hangi modelinden alayım.</strong></p><p></p><p>s.a gardas bende torunoglu makına var karaman malı uç sene oldu bıze gelelı su ana kadar 400 donum pancar sokmusumdur allah senı ınandırsın daha bır yerı kırılmıs deyıl makına tamamen elektıronık yapısı bakımından dıger makınalara gore cok saglam adamlar cok saglam demır kulanmıslar şasısı zaten cok saglam yedek paraca sorunumuz yok bızım ılceye uc sene once dor makına geldı ıkısı torunoglu ıkısı harmak gecen baktım her tarafı kırılımıs kaynak yapılmıs ama torunoglu makınada daha bır yerı kırılmıs deyıl makınalarının sokum selı hep aynı elektıronık sıstemlerı hep aynı ama bırazda makına saglam olması çıftçının en buyuk ıstegınden bırısıdır bana gore ole torunoglu mak da saft derdı de yok tamamane yag saft derdı olmadıgı ıcın tehlıkeseıde olmuyor ustelık saftlı makınada zora geldıgınde saft bosa donuyor fazla topraga yada fazla pancar aldıgında saft bosa donuyor ama torunogluda ne kadar toprak gelsın ne kadar pancar alsın ceviriyor ustelık makına tas aldıgında yada camur oldugunda tıkandıgında gerı cevırmeseıde var cıftcıye cok kolaylık bana kalırsa torunoglu al bu yazdıklarımı oku dıger makınalarla karsılastır begenırsen sana kalmıs gerdas</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GENCUS, post: 441790, member: 8740"] [b]Ynt: Pancar makinesi hangi modelinden alayım.[/b] s.a gardas bende torunoglu makına var karaman malı uç sene oldu bıze gelelı su ana kadar 400 donum pancar sokmusumdur allah senı ınandırsın daha bır yerı kırılmıs deyıl makına tamamen elektıronık yapısı bakımından dıger makınalara gore cok saglam adamlar cok saglam demır kulanmıslar şasısı zaten cok saglam yedek paraca sorunumuz yok bızım ılceye uc sene once dor makına geldı ıkısı torunoglu ıkısı harmak gecen baktım her tarafı kırılımıs kaynak yapılmıs ama torunoglu makınada daha bır yerı kırılmıs deyıl makınalarının sokum selı hep aynı elektıronık sıstemlerı hep aynı ama bırazda makına saglam olması çıftçının en buyuk ıstegınden bırısıdır bana gore ole torunoglu mak da saft derdı de yok tamamane yag saft derdı olmadıgı ıcın tehlıkeseıde olmuyor ustelık saftlı makınada zora geldıgınde saft bosa donuyor fazla topraga yada fazla pancar aldıgında saft bosa donuyor ama torunogluda ne kadar toprak gelsın ne kadar pancar alsın ceviriyor ustelık makına tas aldıgında yada camur oldugunda tıkandıgında gerı cevırmeseıde var cıftcıye cok kolaylık bana kalırsa torunoglu al bu yazdıklarımı oku dıger makınalarla karsılastır begenırsen sana kalmıs gerdas [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Pancar makinesi hangi modelinden alayım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt