PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
PANCAR SÖKÜMÜ SON SIRA VE AKSARAY MALAĞI ÇOBAN KÖPEĞİ KANGALLAR (HACİMMET)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kesanlı221" data-source="post: 574206" data-attributes="member: 37103"><p><strong>Ynt: PANCAR SÖKÜMÜ SON SIRA VE AKSARAY MALAĞI ÇOBAN KÖPEĞİ KANGALLAR (HACİMMET)</strong></p><p></p><p>ok-*-s bereketli olsun eline sağlık güzel paylaşım veee harika köpekler ben de de kangal cinsi köpek hastalığı var çok severim kendimin de var 2 kangal 1 alman kurdu canlarım benim onlar ya...Bu arada bana da kamyona tarladan pratik olsun diye traktör arkasına takılı pistonlu kepçe gibi bişi lazım nasıl tavsiyen olur...hışçakal :S</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kesanlı221, post: 574206, member: 37103"] [b]Ynt: PANCAR SÖKÜMÜ SON SIRA VE AKSARAY MALAĞI ÇOBAN KÖPEĞİ KANGALLAR (HACİMMET)[/b] ok-*-s bereketli olsun eline sağlık güzel paylaşım veee harika köpekler ben de de kangal cinsi köpek hastalığı var çok severim kendimin de var 2 kangal 1 alman kurdu canlarım benim onlar ya...Bu arada bana da kamyona tarladan pratik olsun diye traktör arkasına takılı pistonlu kepçe gibi bişi lazım nasıl tavsiyen olur...hışçakal :S [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
PANCAR SÖKÜMÜ SON SIRA VE AKSARAY MALAĞI ÇOBAN KÖPEĞİ KANGALLAR (HACİMMET)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt