PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
pancar üretimi yapan arkadaşlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 146384" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: pancar üretimi yapan arkadaşlar</strong></p><p></p><p>masseysuper90 kardeş bırakmasına bırakmayızda işde da var orda</p><p>bugdayın ekıpmanı sıtandarttır</p><p>ama pancarda oyle degıl ayrı ayrı ekıpmanlar lazım yada ele yaptıracan </p><p>mesela sokum en masraflılardan bırıde sokum dur makına fıyatlarını ve sokum fıyatlarını bılıyorsundur zannedersem</p><p>%45 masraf dıyorsun %25 nı zaten elektırıge odedım gecen sene </p><p>saatını 8.75 den alıyorduk sımdı olmuş 14.25 nerdeyse ıkı katı hemen pancar ekımını yarı yarıya kısıtladım</p><p>gecen sene 1160 ton teslım etmışdım bu sene 800 tona ımza attım seneye Allah kerım</p><p>şimdi baya bı tarla acık kaldı acaba ne eksem dıye dusunuyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 146384, member: 4065"] [b]Ynt: pancar üretimi yapan arkadaşlar[/b] masseysuper90 kardeş bırakmasına bırakmayızda işde da var orda bugdayın ekıpmanı sıtandarttır ama pancarda oyle degıl ayrı ayrı ekıpmanlar lazım yada ele yaptıracan mesela sokum en masraflılardan bırıde sokum dur makına fıyatlarını ve sokum fıyatlarını bılıyorsundur zannedersem %45 masraf dıyorsun %25 nı zaten elektırıge odedım gecen sene saatını 8.75 den alıyorduk sımdı olmuş 14.25 nerdeyse ıkı katı hemen pancar ekımını yarı yarıya kısıtladım gecen sene 1160 ton teslım etmışdım bu sene 800 tona ımza attım seneye Allah kerım şimdi baya bı tarla acık kaldı acaba ne eksem dıye dusunuyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
pancar üretimi yapan arkadaşlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt