PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Pancarcılar buraya !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1368190" data-attributes="member: 78170"><p>İşçi, söküm ve nakliyeni beğendim mantıklı </p><p>Ama sulama işi o jet tapanca ile olmaz pancarın yapraklarını deler hep </p><p>25 dekarlık sulama borun eğer pan 3 fıskiye ise yanlara hortum atarsın demir çubukla sabitlersin benim gibi 75 dekar yeri rahat sularsin 25 dekarlık yerede gücün yeter heralde almaya</p><p>Çıkışın güzel olması için eski mekanik mibzerle ekeceksin onunda çiftli düşürme ve tohumu kırma gibi huyu var .</p><p>Onuda burada durmuş Türker diye bir üye vardı onun anlattığına göre tohumu her göze bir su bardağı kadar ekleyerek ekilirse daha homajen düştüğünü söylemişti bende denedim oldu </p><p>17 cm lim disk taktırdım işçi bile sokmadim yarıya yakınına </p><p>Eğer otla mucadleyi iyi yap eski mibzerle ek işçi bile sokma ben yaptım gayet de menunum motor capası yapıldı tabiki bu arada </p><p>Sulama maliyetin de bana göre benim gibi sularsan dekar maliyetin 200 TL olur tahmini </p><p>Fabrikada makina getirirse makina alma ilk sene bir bak nasıl oluyor 200 dekar ek dememdeki amaç söküm makinasını taksitle alırsan piyasaya verdiğin para ile taksit ödersin mal sahibi olursun diye düşündüm</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1368190, member: 78170"] İşçi, söküm ve nakliyeni beğendim mantıklı Ama sulama işi o jet tapanca ile olmaz pancarın yapraklarını deler hep 25 dekarlık sulama borun eğer pan 3 fıskiye ise yanlara hortum atarsın demir çubukla sabitlersin benim gibi 75 dekar yeri rahat sularsin 25 dekarlık yerede gücün yeter heralde almaya Çıkışın güzel olması için eski mekanik mibzerle ekeceksin onunda çiftli düşürme ve tohumu kırma gibi huyu var . Onuda burada durmuş Türker diye bir üye vardı onun anlattığına göre tohumu her göze bir su bardağı kadar ekleyerek ekilirse daha homajen düştüğünü söylemişti bende denedim oldu 17 cm lim disk taktırdım işçi bile sokmadim yarıya yakınına Eğer otla mucadleyi iyi yap eski mibzerle ek işçi bile sokma ben yaptım gayet de menunum motor capası yapıldı tabiki bu arada Sulama maliyetin de bana göre benim gibi sularsan dekar maliyetin 200 TL olur tahmini Fabrikada makina getirirse makina alma ilk sene bir bak nasıl oluyor 200 dekar ek dememdeki amaç söküm makinasını taksitle alırsan piyasaya verdiğin para ile taksit ödersin mal sahibi olursun diye düşündüm [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Pancarcılar buraya !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt