PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Pancarcılar buraya !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="5450_MF" data-source="post: 1368378" data-attributes="member: 86652"><p>Yabancı ot mücadelesinde ben bu yıl litrede 700 cc metamitron ihtiva eden goltix 700sc isimli ilaçla başarılı oldum.</p><p>Ekim sonrası dekara 500cc uygayıp üzerine hemen intaj sulaması yaptık.</p><p>Daha sonra tarlata 1 tane sirken, tilki kuyruğu görmedim gayet başarılı çalıştı.</p><p>Ancak bu ilaçlar biraz çiftçi seçiyor.Uygulaması çok titiz yapılmalı ve kesinlikle yelpaze hüzmeli meme kullanılmalı.</p><p>Bölgemizde tabana başka ilaçlar kullananlada var.Onlarda kısmen başarılı oldular üstten gelen otlarada betenal maxpro ve muadil ilaçlardan kullanıp başarılı oldular.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="5450_MF, post: 1368378, member: 86652"] Yabancı ot mücadelesinde ben bu yıl litrede 700 cc metamitron ihtiva eden goltix 700sc isimli ilaçla başarılı oldum. Ekim sonrası dekara 500cc uygayıp üzerine hemen intaj sulaması yaptık. Daha sonra tarlata 1 tane sirken, tilki kuyruğu görmedim gayet başarılı çalıştı. Ancak bu ilaçlar biraz çiftçi seçiyor.Uygulaması çok titiz yapılmalı ve kesinlikle yelpaze hüzmeli meme kullanılmalı. Bölgemizde tabana başka ilaçlar kullananlada var.Onlarda kısmen başarılı oldular üstten gelen otlarada betenal maxpro ve muadil ilaçlardan kullanıp başarılı oldular. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Pancarcılar buraya !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt