PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Paranın el değiştirmesi;
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aygün 10" data-source="post: 1325174" data-attributes="member: 3789"><p>Olumsuz olmamak lazım,benim de şüphelerim yok değil. </p><p>Fakat bu durumlar insanlar üstü. </p><p>Zaman-mekan denir ya,astrolojik olarak ıstatistik olarak, buna benzer bir durum 2033 yilinda da olacakmış, ha bu bilgilere nasa da 1900 lü yillar da el atmış.Hala kullaniyorlar,bu kullanimdan hiç birşey kaçmıyor ,kendi çıkarlarına kullaniyorlar,trump onlardan daha iyi,trumpi yerlerse bunlardan dahada korkulur.çok akillilar,dünyanın başına tam maymun belasi amerika.</p><p>Bu zaman ve zamanlamayı kullanabilirler.</p><p>2020 de ki salgın aralık 2020 de kendiliğinden bitecekmiş. Aralık ayından önce bu salgın için ilaç alan ülkelerin elinde kalacak üretilen pahalı ilaçları.Takip edelim.</p><p>Göksel tip Astroloji bunu diyor ve gozlemlerime göre buna inanıyorum.</p><p>Bu günlerde astrolojiye göre kadersel günlerden geçiliyor.Bazi kötücül tabir edilen pluton+saturn+jupiter(herşeyi büyüten )Bu zamanda bir araya gelmesinden biliniyor.Buna benzer birliktelik 2033 yılında ve nasa da bunu biliyor,bence</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aygün 10, post: 1325174, member: 3789"] Olumsuz olmamak lazım,benim de şüphelerim yok değil. Fakat bu durumlar insanlar üstü. Zaman-mekan denir ya,astrolojik olarak ıstatistik olarak, buna benzer bir durum 2033 yilinda da olacakmış, ha bu bilgilere nasa da 1900 lü yillar da el atmış.Hala kullaniyorlar,bu kullanimdan hiç birşey kaçmıyor ,kendi çıkarlarına kullaniyorlar,trump onlardan daha iyi,trumpi yerlerse bunlardan dahada korkulur.çok akillilar,dünyanın başına tam maymun belasi amerika. Bu zaman ve zamanlamayı kullanabilirler. 2020 de ki salgın aralık 2020 de kendiliğinden bitecekmiş. Aralık ayından önce bu salgın için ilaç alan ülkelerin elinde kalacak üretilen pahalı ilaçları.Takip edelim. Göksel tip Astroloji bunu diyor ve gozlemlerime göre buna inanıyorum. Bu günlerde astrolojiye göre kadersel günlerden geçiliyor.Bazi kötücül tabir edilen pluton+saturn+jupiter(herşeyi büyüten )Bu zamanda bir araya gelmesinden biliniyor.Buna benzer birliktelik 2033 yılında ve nasa da bunu biliyor,bence [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Paranın el değiştirmesi;
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt