PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
parlayan ilaç makinası problem ?...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ynkgl" data-source="post: 517561" data-attributes="member: 648"><p><strong>Ynt: parlayan ilaç makinası problem ?...</strong></p><p></p><p>arkadaşlar yorumlar için saolun;</p><p>makina 4 senelk makina şimdiye kadar hiç dereden kuyudan akarsudan su çekmedik devamlı şebeke suyu kullanıyoruz sizin dediklerinizin hepsini yaptım yine tıkanıyor...</p><p>bence problem ana filtrede, ana filtrenin delikleri diğer filtrelere nazaran biraz daha büyük artık son çare onu deiştiricez heralde </p><p>bu arada parlayan firması malının arkasında da hiç durmuyor kaç defa söledik hep tamam gelip bakıcaz dediler ama yalaan...</p><p>belki diğer kullanan arkadaşlar memnundur ama biz hiç memnun kalmadık parlayandan </p><p>örneğin o boruları tutan kelepçeler var kanatların üzerinde o kelepçeleri plastikten yapmışlar ikide bir yerinden çıkıyo bakıyorum şimdiki makinalarına saçtan kelepçe koyuyolar...daha sayamayacağım bir sürü hoşuma gitmeyen özelliği var </p><p>kısacası ilaç makinası alacak arkadaşlar parlayana alacaksanız 2 kere düşünüp alın.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ynkgl, post: 517561, member: 648"] [b]Ynt: parlayan ilaç makinası problem ?...[/b] arkadaşlar yorumlar için saolun; makina 4 senelk makina şimdiye kadar hiç dereden kuyudan akarsudan su çekmedik devamlı şebeke suyu kullanıyoruz sizin dediklerinizin hepsini yaptım yine tıkanıyor... bence problem ana filtrede, ana filtrenin delikleri diğer filtrelere nazaran biraz daha büyük artık son çare onu deiştiricez heralde bu arada parlayan firması malının arkasında da hiç durmuyor kaç defa söledik hep tamam gelip bakıcaz dediler ama yalaan... belki diğer kullanan arkadaşlar memnundur ama biz hiç memnun kalmadık parlayandan örneğin o boruları tutan kelepçeler var kanatların üzerinde o kelepçeleri plastikten yapmışlar ikide bir yerinden çıkıyo bakıyorum şimdiki makinalarına saçtan kelepçe koyuyolar...daha sayamayacağım bir sürü hoşuma gitmeyen özelliği var kısacası ilaç makinası alacak arkadaşlar parlayana alacaksanız 2 kere düşünüp alın..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
parlayan ilaç makinası problem ?...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt