PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Parlayan mi? Onallar mı? Agrotek mi? U tipi mi? X tipi mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÖZzGÜR" data-source="post: 1370394" data-attributes="member: 31"><p>Merhabalar, özellikle son zamanlarda benimde kullanıcı yorumuna ihtiyaç duyduğum bir konuda başlık açılmasına çok sevindim. </p><p></p><p> U tip kollar hakkında düşünceleriniz nelerdir? X tiplere kıyaslama yapılınca performans ve sağlamlık konusunda ne gibi bir farkları olabilir?</p><p></p><p> İlaç karıştırma tankı kullanan var mı, toz ilaç ve özellikle katı gübrelerde performansı nasıl,bu opsiyonu satın almaya değer mi?, görsel ve videolardan izlediğimiz kadar performanslımı yoksa eksik yönleri var mı? Bu opsiyonun fiyat farkı ne kadar?</p><p></p><p>Kabin içi kontrol paneli olan makinlerde neleri-nasıl kontrol ediyoruz, dijital basınç göstergeleri varmı? Traktöre montajı nasıl yapılıyor? Kullanım ömrü veya bozulabilecek parçalar nelerdir? Ve en önemlisi bu opsiyonun fiyat farkı nedir?</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Önallar firmasını bende takip ediyorum, internet üzerinden edindiğim bilgiler ışığında güzel makinelere sahipler. Ancak gerekli katalog ve özellikle opsiyon olarak sunulan parçalar hakkında detaylı bilgileri bulamadım. Önallar firmasına ait olan makinelerde,</p><p></p><p> Yatay denge pistonları çalışma şekli nedir? Darbe emici ek bir sistemleri var mı yoksa tüm yük pistonlar üzerindemi oluyor?</p><p></p><p> Kabin içi kontrol panellerinde kanatlarında bu panelden kapandığına dair görseller var, bu işlemi gerçekleştirmek için gerekli yağ basıncı kontrolünü nasıl sağladığına dair bir bilgiye ulaşamadım. Basınç traktör pompasında mı alıyor yoksa makine üzerinde kendine ait yağ pompasımı bulunuyor.</p><p></p><p>Birde önallarda her bir kanat için olan aç-kapama valflerinde bir basıç ayarı yapabilen mekanizma gördüm, bu sistem çalışma mantığı nedir? Her kanat için ayrı basınç ayarlamasını yapılıyor?</p><p></p><p> Yaptığım ön araştırma çalışmalarında Önallar ALFA 1000 lt U tip kollu 15m kanat genişliği ve elektronik su kontrollü bir makine benim için ilk sırada yer alıyor. Tabiki makineyi canlı olarak inceleyip, işçilik ve malzeme kalitesini gözlemledikten sonra fiyat olarak değerlendime yapılması gerekecektir.</p><p></p><p>Bu konuda bilgi paylaşan ve yardımcı olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÖZzGÜR, post: 1370394, member: 31"] Merhabalar, özellikle son zamanlarda benimde kullanıcı yorumuna ihtiyaç duyduğum bir konuda başlık açılmasına çok sevindim. U tip kollar hakkında düşünceleriniz nelerdir? X tiplere kıyaslama yapılınca performans ve sağlamlık konusunda ne gibi bir farkları olabilir? İlaç karıştırma tankı kullanan var mı, toz ilaç ve özellikle katı gübrelerde performansı nasıl,bu opsiyonu satın almaya değer mi?, görsel ve videolardan izlediğimiz kadar performanslımı yoksa eksik yönleri var mı? Bu opsiyonun fiyat farkı ne kadar? Kabin içi kontrol paneli olan makinlerde neleri-nasıl kontrol ediyoruz, dijital basınç göstergeleri varmı? Traktöre montajı nasıl yapılıyor? Kullanım ömrü veya bozulabilecek parçalar nelerdir? Ve en önemlisi bu opsiyonun fiyat farkı nedir? Önallar firmasını bende takip ediyorum, internet üzerinden edindiğim bilgiler ışığında güzel makinelere sahipler. Ancak gerekli katalog ve özellikle opsiyon olarak sunulan parçalar hakkında detaylı bilgileri bulamadım. Önallar firmasına ait olan makinelerde, Yatay denge pistonları çalışma şekli nedir? Darbe emici ek bir sistemleri var mı yoksa tüm yük pistonlar üzerindemi oluyor? Kabin içi kontrol panellerinde kanatlarında bu panelden kapandığına dair görseller var, bu işlemi gerçekleştirmek için gerekli yağ basıncı kontrolünü nasıl sağladığına dair bir bilgiye ulaşamadım. Basınç traktör pompasında mı alıyor yoksa makine üzerinde kendine ait yağ pompasımı bulunuyor. Birde önallarda her bir kanat için olan aç-kapama valflerinde bir basıç ayarı yapabilen mekanizma gördüm, bu sistem çalışma mantığı nedir? Her kanat için ayrı basınç ayarlamasını yapılıyor? Yaptığım ön araştırma çalışmalarında Önallar ALFA 1000 lt U tip kollu 15m kanat genişliği ve elektronik su kontrollü bir makine benim için ilk sırada yer alıyor. Tabiki makineyi canlı olarak inceleyip, işçilik ve malzeme kalitesini gözlemledikten sonra fiyat olarak değerlendime yapılması gerekecektir. Bu konuda bilgi paylaşan ve yardımcı olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Parlayan mi? Onallar mı? Agrotek mi? U tipi mi? X tipi mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt