PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Parlayan mi? Onallar mı? Agrotek mi? U tipi mi? X tipi mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pyrzmc" data-source="post: 1371340" data-attributes="member: 77792"><p>Bu ülkede dolar 1 liraya düşse dahi traktör ekipman hiç düşermi geri ben sanmıyorum dediğiniz gibi mutlak bi pazarlık payı vardır ben telefon pazarlıgı gibi oldu son ne olur takasa makine versek vermesek bile konuşmadık ancak çok pahalı parlayan Mart Nisan aylariydi arkadaş aldı 24-25 falandı X tipi kol 1 tonluk amazone modelini aradan 7 ay geçiyor 10-15 bin zam yani 10 ayda %50 zamlaniyor böyle bir iş olur mu her piyasa hareketine zam yapıyor firmalar dolar çıkar zam dolar düşer yine zam merkez bankası faiz arttırır zam faiz düşürür yine zam ben parlayan onallar bunların makinelerinin kesinlikle bu paraları hak ettiğini düşünmüyorum heleki Trakya olmasa parlayan ne bu kadar mal satabilirdi ne bu kadar unlenebilirdi ne de bu fiyatları telaffuz edebilirdi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pyrzmc, post: 1371340, member: 77792"] Bu ülkede dolar 1 liraya düşse dahi traktör ekipman hiç düşermi geri ben sanmıyorum dediğiniz gibi mutlak bi pazarlık payı vardır ben telefon pazarlıgı gibi oldu son ne olur takasa makine versek vermesek bile konuşmadık ancak çok pahalı parlayan Mart Nisan aylariydi arkadaş aldı 24-25 falandı X tipi kol 1 tonluk amazone modelini aradan 7 ay geçiyor 10-15 bin zam yani 10 ayda %50 zamlaniyor böyle bir iş olur mu her piyasa hareketine zam yapıyor firmalar dolar çıkar zam dolar düşer yine zam merkez bankası faiz arttırır zam faiz düşürür yine zam ben parlayan onallar bunların makinelerinin kesinlikle bu paraları hak ettiğini düşünmüyorum heleki Trakya olmasa parlayan ne bu kadar mal satabilirdi ne bu kadar unlenebilirdi ne de bu fiyatları telaffuz edebilirdi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Parlayan mi? Onallar mı? Agrotek mi? U tipi mi? X tipi mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt