PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
PART2 ERKUNT HAŞMET 110, ÖNALLAR SOLİS 1200LT GÜBRE SERPME İLE GÜBRE ATIMINDA 2018..!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 1220577" data-attributes="member: 6"><p>Yorumlar için sağolun arkadaşlar...[emoji6]Vallah bu gidişle çok uzun sürmez gibi. 5 sene sonra köye dayanırlar. Zaten yavaş yavaş yaklaşıyor binalar. Plansız işler bizim ülkemiz de hep yapılıyor. Toki geliyor mera dibine konut yapıyor. Sonra orada mera kalır mı? Hep rant hep rant. Tarım arazilerini Trakya da sata sata bitirdiler. Gereksiz bir genleşme hakim şehir merkezlerinde. Köylerde mahalle oldu. Köylerin sonu oldu daha doğrusu. Şehirler köylere doğru kayıyor. Köy arazilerini belediyeler aldı. Kafalarına göre satıyor veya konut yapıyorlar. Arazinin yarısını gene belediye yeşil alan deyip kendine alıyor. Arazi fiyatları uçuyor. Çiftçi alamıyor. Bu sefer geçinemeyip satıyor. Aptal aptal işler yani.Eurospand markasında var bildiğim kadarıyla. Ülkemizde kullanan görmedim. Sağ tarafta menteşeli bir saç var. Sınır boyuna atarken onu aşağı doğru katlıyor. Açıyı düşürüyor. Önallar da yapar diye düşünüyorum. Belkide çalışmaları vardır. Zaten talepte olacak diye düşünüyorum. Çünkü köyümüzde bir arkadaş bizden görünce beğendi ve aldı. Daha önceki makinasında sinirlandirici vardı. Bunda da yok mu dedi. Yani talep var. [MENTION=44303]alional[/MENTION] bey bunu gündeme alır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 1220577, member: 6"] Yorumlar için sağolun arkadaşlar...[emoji6]Vallah bu gidişle çok uzun sürmez gibi. 5 sene sonra köye dayanırlar. Zaten yavaş yavaş yaklaşıyor binalar. Plansız işler bizim ülkemiz de hep yapılıyor. Toki geliyor mera dibine konut yapıyor. Sonra orada mera kalır mı? Hep rant hep rant. Tarım arazilerini Trakya da sata sata bitirdiler. Gereksiz bir genleşme hakim şehir merkezlerinde. Köylerde mahalle oldu. Köylerin sonu oldu daha doğrusu. Şehirler köylere doğru kayıyor. Köy arazilerini belediyeler aldı. Kafalarına göre satıyor veya konut yapıyorlar. Arazinin yarısını gene belediye yeşil alan deyip kendine alıyor. Arazi fiyatları uçuyor. Çiftçi alamıyor. Bu sefer geçinemeyip satıyor. Aptal aptal işler yani.Eurospand markasında var bildiğim kadarıyla. Ülkemizde kullanan görmedim. Sağ tarafta menteşeli bir saç var. Sınır boyuna atarken onu aşağı doğru katlıyor. Açıyı düşürüyor. Önallar da yapar diye düşünüyorum. Belkide çalışmaları vardır. Zaten talepte olacak diye düşünüyorum. Çünkü köyümüzde bir arkadaş bizden görünce beğendi ve aldı. Daha önceki makinasında sinirlandirici vardı. Bunda da yok mu dedi. Yani talep var. [MENTION=44303]alional[/MENTION] bey bunu gündeme alır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
PART2 ERKUNT HAŞMET 110, ÖNALLAR SOLİS 1200LT GÜBRE SERPME İLE GÜBRE ATIMINDA 2018..!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt