PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Pas süne ve ikinci nitrat % 26 attık bereketli olur inşallah.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alexander" data-source="post: 1034101" data-attributes="member: 106"><p>Tabana 22 kg süper ekin.Ocak ayının başında 13 kg %46 azot şubatayının 10 da 12 kg yine üre. mart ayının 10 un da 12 kg nitrat bu gün yine 10 kg nitrat.ayrıca mart ayının ilk haftasında yabancı ot mücadelesinde çinko ve süper arttıran diye bir sıvı gübre attım.kendi tarlalarında ve komşu tarlalarda alan alan sararma lar var.yabancı ot ilacı da axial ve Lancolette ikilisi kök boğaz ile birlikte kullandım.süne için vantex.pas İçin pleymure kullandım.ucuz yollu.tohumların hepsi sertifikalı.flamura 85 ve esperia.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alexander, post: 1034101, member: 106"] Tabana 22 kg süper ekin.Ocak ayının başında 13 kg %46 azot şubatayının 10 da 12 kg yine üre. mart ayının 10 un da 12 kg nitrat bu gün yine 10 kg nitrat.ayrıca mart ayının ilk haftasında yabancı ot mücadelesinde çinko ve süper arttıran diye bir sıvı gübre attım.kendi tarlalarında ve komşu tarlalarda alan alan sararma lar var.yabancı ot ilacı da axial ve Lancolette ikilisi kök boğaz ile birlikte kullandım.süne için vantex.pas İçin pleymure kullandım.ucuz yollu.tohumların hepsi sertifikalı.flamura 85 ve esperia. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Pas süne ve ikinci nitrat % 26 attık bereketli olur inşallah.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt